Le Cordon Bleu şeflerinin yemek sırlarını öğrenmek ister misiniz?
Deniz Ürünleri Demo Dersi " Le Cordon Bleu Master şeflerimiz şef Christophe Bidault, şef Richard Vacher, şef Frederic Amirat, şef Arnaud Declercq, şef Franck Bruwier’nin sunumuyla çeşitli yemek ve pasta yapım tekniklerini ve aşçılığın püf noktalarını öğrenebilirsiniz. Kağıt kaleminizi alın ve 3 saat boyunca, büyülü Le Cordon Bleu dünyasına tanık olun.
Bu eğitimde Le Cordon Bleu master şefleri, deniz ürünleri hazırlamanın sırlarını paylaşıyor. Deniz ürünlerinin temizlenmesi, buharda pişirme, kaynatarak yoğunlaştırma, istiridye açmayı öğrenme ve servis etme, aromalı suda pişirme, kabuklarını ayırma ve servis etme yöntemlerinin anlatılacağı eğitimde şefimiz, beyaz şarap içinde midye, buz yatağı üzerinde istiridye ve haşlanmış ıstakoz tariflerini gösterecektir."
Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir. - "Fiba grup indirimi sadece web sitemizden bu kişilere dağıtılan özel kod ile yapılmaktadır.- Master Card indirimi web sitemizden yapılmaktadır."
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.