EF ile Modanın Kalbi New York’a Yolculuk!

Tarihler: 05 Şubat 2010 Cuma ~ 25 Şubat 2010 Perşembe

Yer: EF Education First

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 5, 2010 ~ Şub 25, 2010

Dünyanın yabancı dil eğitimi lideri EF Education First, moda dünyasına adım atmak isteyenlere bulunmaz bir fırsat sunuyor! EF’in 6 veya 9 aylık Master English for Fashion & Design programına katılanlar, hem modanın gösterişli dünyasının hızlı temposuna ayak uyduruyor, hem de İngilizce dil becerilerini geliştiriyor. İngilizce konuşmada akıcılık kazanan öğrenciler, programa dahil olan yarı zamanlı staj sayesinde moda ve tasarım dünyasında yerlerini almaya hazırlanıyor.

Master English for Fashion & Design programı katılımcıları moda dünyasını yakından tanırken, profesyonel girişimlerinde ihtiyaç duyacakları moda jargonunu öğreniyor. Trendleri tahmin ve tarif etme, pazarlanabilir bir kreasyon yaratma ve yaratılan ürünleri satmanın en iyi yöntemlerini öğrenme fırsatı bulan katılımcılar, 15 Mart’a kadar başvurdukları takdirde 1.000 dolara kadar burs imkanlarından faydalanabiliyor!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT