Ekim Ayında Hafta Sonu Fotoğraf Atölyesi!

Tarihler: 03 Ekim 2009 Cumartesi ~ 29 Kasım 2009 Pazar

Yer: Muammer Yanmaz Fotoğraf Atölyesi

Nereden Alınır: www.muammeryanmaz.com

Adres: Eski Osmanlı Sok No: 21/bdr 1 Mecidiyeköy-İstanbul Mecidiyeköy İstanbul

Telefon: 0212 266 66 74

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 3, 2009 ~ Kas 29, 2009
Ekim Ayında Hafta Sonu Fotoğraf Atölyesi!

Muammer Yanmaz Fotoğraf Atölyesi’nin 39. dönem kursu, 3 Ekim’de başlayacak. 8 hafta sürecek olan bu hafta sonu kursu, katılımcılarına fotoğraf sanatının inceliklerini öğretiyor.

Fotoğraf Sanatçısı Muammer Yanmaz kendi adıyla kurduğu fotoğraf atölyesinde fotoğrafçılık dersleri vermeye devam ediyor. Katılımcılar, hafta sonu gerçekleşecek Muammer Yanmaz Fotoğraf Atölyesi’ndeki 39. dönem kursu ile hayatı diledikleri gibi kadraja alıyorlar. Kursun başlama tarihi ise 3 Ekim 2009.

Dersler, her cumartesi günü 10.00–12.00 arasında verilecek. Muammer Yanmaz’ın kurslarına katılanlar, hem fotoğraf sanatıyla ilgili ayrıntılı bilgi edinecek, hem de kurs sonrasında “40 Haramiler” adı altında ortak çalışmalar sürdürme olanağına sahip olacaklar. Kaçırdıkları dersleri ise bir sonraki dönemlerde alabilecekler.

8 haftalık çalışma bedelinin 350 TL olduğu atölye, fotoğrafa yeni başlayacak olan ya da fotoğraf bilgisini geliştirmek isteyen herkese açık.

Muammer Yanmaz Fotoğraf Atölyesi’nde uygulanacak program ise şöyle:
1. hafta: Makine, çekim bilgileri (Dijital/Analog)
2. hafta: Işık bilgisi, kompozisyon
3. hafta: Uygulamalı çekim
4. hafta: Reklam fotoğrafçılığı
5. hafta: Stüdyo makineleri ve ışıkları
6. hafta: Dış çekim
7. hafta: Fotoğraf gösterisi hazırlama
8. hafta: Fotoğraf projesi hazırlama

Muammer Yanmaz
1969 yılında İstanbul’da doğan Muammer Yanmaz orta öğrenimini Saint-Michel Lisesi’nde, yüksek öğrenimini ise İstanbul Üniversitesi, İletişim Fakültesi’nde tamamlamıştır. Lisenin karanlık odasında başladığı fotoğraf sanatını bir yaşam biçimine dönüştüren ve kendi stüdyosunda tanıtım fotoğrafçılığı yapmakta olan Yanmaz’ın “40 Yönetmen”, “40 İstasyon Paris”, “40 İstasyon New York”, “Türk Sinemasında Kadın Oyuncular” ve 40 Ayna” gibi sergilenmiş projeleri vardır. Kurmuş olduğu 40 Haramiler Grubu’nda fotoğraf dersleri vermektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT