Emin Pastaneleri Ücretsiz Pastacılık Kursu

Tarihler: 31 Mart 2004 Çarşamba ~ 30 Mart 2004 Salı Her Salı Saat 13:00-15:00

Yer: Emin Pastanesi, Ataköy

Ücret: Ücretsiz

Nereden Alınır: Emin Pastaneleri

Adres: Ataköy 1. Kısım Çarşısı No. 1, Bakırköy Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212 886 88 66

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Mar 31, 2004 ~ Mar 30, 2004

Lezzet ustası Emin, pastanın sırrını öğretiyor!

Geleneksel tatları, günümüzün damak zevkiyle bütünleştiren 30 yıllık lezzet ustası Emin Pastaneleri, büyük rağbet gören pastalarının sırrını hanımlarla paylaşıyor. Emin Pastaneleri, hanım müşterileri için özel pastacılık kursları düzenleyecek.

Emin Pastaneleri’nin hanımlar için ücretsiz düzenlediği pastacılık kursları, Mart ayı boyunca gerçekleştirilecek. Emin Pastanesi ustalarının maharetli ellerinden çıkan ünlü pastaların inceliklerini öğrenmek isteyen hanımlar, her Salı günü saat 13.00-15.00 arasında bu kurslara katılabilecekler. Kursta, pasta yapımı ile birlikte, pasta süslemeciliğinin püf noktaları da öğretilecek.

Emin Pastaneleri’nin Büyükçekmece’deki üretim merkezinde gerçekleştirilecek pasta kursuna katılmak isteyen hanımlar için, her Salı ücretsiz servis sağlanacak. Kurs servisleri, Emin Pastanesi’nin, Ataköy 1. Kısım Çarşısı No. 1 Bakırköy adresindeki Ataköy Şubesi’nin önünden saat 12.00’de kaldırılacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

acaba bu pastanede pastacılık kursu verıyormusunuz ğerçektende ücretsızmı
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT