Etler ve Pişirme Teknikleri 1

Tarihler: 21 Eylül 2017 Perşembe ~ 29 Eylül 2017 Cuma 21 Eylül 18:30 - 29 Eylül 18:30

Yer: TCA - Turkish Culinary Academy

Ücret: 1. Kategori - 200.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 21, 2017 ~ Eyl 29, 2017
"Etler ve Pişirme Teknikleri 1" workshop'u, Turkish Culinary Academy'de sizlerle...

"Et kimi insan için vazgeçilmezdir. Vazgeçilmezi etler olan sizler için yapması eğlenceli yemesi bir o kadar zevkli olan bir menü hazırladık." 

Etkinlik Detayları:
Eğitimler 8 kişilik Uygulama Mutfağında yapılmaktadır,
Her katılımcı kendi istasyonunda çalışacaktır.
Eğitim toplam 3 saat sürecektir.

Etkinlik Detayı :

- Et Kesim Teknikleri
- Mühürleme Tekniği
- Ateşsiz Pişirme Tekniği
- Dry Aged T-Bone Steak
- Lokum
- Dana Carpaccio

"Bilet sahiplerinin, 0 (312) 442 65 85 numaralı telefona rezervasyon yaptırmalarını rica ederiz."

- 16 yaşından küçükler katılamaz.- Dersin telafisi, iptali, ders değişikliği ve para iadesi yapılmamaktadır.- Eğitimler en az 5 kişi olduğunda başlar, katılımcı en az 5 kişi olmadan grubun başlamayacağı gerçeğini peşinen kabul etmiştir.- TCA önceden hiçbir uyarı yapmaksızın tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Etler ve Pişirme Teknikleri 1

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Festival Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter Google Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT