"Etler ve Pişirme Teknikleri 1" workshop'u, Turkish Culinary Academy'de sizlerle...
"Et kimi insan için vazgeçilmezdir. Vazgeçilmezi etler olan sizler için yapması eğlenceli yemesi bir o kadar zevkli olan bir menü hazırladık."
Etkinlik Detayları: Eğitimler 8 kişilik Uygulama Mutfağında yapılmaktadır, Her katılımcı kendi istasyonunda çalışacaktır. Eğitim toplam 3 saat sürecektir.
Etkinlik Detayı :
- Et Kesim Teknikleri - Mühürleme Tekniği - Ateşsiz Pişirme Tekniği - Dry Aged T-Bone Steak - Lokum - Dana Carpaccio
- 16 yaşından küçükler katılamaz.- Dersin telafisi, iptali, ders değişikliği ve para iadesi yapılmamaktadır.- Eğitimler en az 5 kişi olduğunda başlar, katılımcı en az 5 kişi olmadan grubun başlamayacağı gerçeğini peşinen kabul etmiştir.- TCA önceden hiçbir uyarı yapmaksızın tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.