Etler ve Pişirme Teknikleri

Tarihler: 07 Nisan 2012 Cumartesi ~ 07 Nisan 2012 Cumartesi 10:00 - 14:00

Yer: Mutfak Sanatları Akademisi

Ücret: 160,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Mutfak Sanatları Akademisi

Adres: Meydan Sok. Beybi Giz Plaza B Blok No:123-136 Ayazağa Maslak İstanbul Şişli İstanbul

Telefon: 0212 290 35 50

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 7, 2012 ~ Nis 7, 2012

Alışkanlık haline gelen Etler ve Pişirme Teknikleri workshop’ları ile etler hakkında bilmediğiniz hiçbir şey kalmayacak.. MSA şeflerinden enfes tariflerle mutfağımızın vazgeçilmezi etlere farklı ve leziz yorumlar katıyoruz.

Yepyeni reçeteler, soslar ve marinasyon teknikleri bizi bekliyor.

Ağır ateşte kırmızı şarap ile pişirilmiş ossobucco,trüfyağlı havuç püresi ile
Zencefil ve körimarineli dana antrikot,yasemin pilavı ile
Egzotik soslu kuzu şiş, Lyonnaise patates ve ekşi kurutulmuş domates sos ile

Etler ve Pişirme Teknikleri

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Festival Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter Google Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT