Etler ve Pişirme Teknikleri

Tarihler: 23 Şubat 2016 Salı ~ 23 Şubat 2016 Salı 23 Şubat 2016 19:00

Yer: EKS Mutfak Akademisi

Ücret: 1. Kategori - 180.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 23, 2016 ~ Şub 23, 2016
EKS Mutfak Akademisi'nin "Etler ve Pişirme Teknikleri" adlı workshop etkinliğinde uzman şeflerle birlikte et yapımının sırlarını keşfedeceksiniz.

Roast Beef (Chef Demo)
Taze Baharatlı Izgara Antrikot
Fesleğenli Izgara Sebze
Salad Bistecca
Orman Meyveli Panna Cotta (İkram)

*Program 23 Şubat 2016 tarihinde 19:00-22:00 saatleri arasında gerçekleşecektir.
* Etkinlik 3 saat sürmektedir.
* Eğitim süresince katılımcılar 8 kişilik mutfakta, istasyonlarda 2'şerli setaplar halinde çalışılmaktadır.

- Belirtilen fiyatlar tek kişiliktir.- Satın alınan biletlerin iptal, iade veya değişikliği yapılmamaktadır.- Etkinlik günü biletinizi ibraz etmeniz zorunludur.

Etler ve Pişirme Teknikleri

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Festival Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter Google Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT