EKS Mutfak Akademisi'nin "Etler ve Pişirme Teknikleri" adlı workshop etkinliğinde uzman şeflerle birlikte et yapımının sırlarını keşfedeceksiniz.
Roast Beef (Chef Demo) Taze Baharatlı Izgara Antrikot Fesleğenli Izgara Sebze Salad Bistecca Orman Meyveli Panna Cotta (İkram)
*Program 23 Şubat 2016 tarihinde 19:00-22:00 saatleri arasında gerçekleşecektir. * Etkinlik 3 saat sürmektedir. * Eğitim süresince katılımcılar 8 kişilik mutfakta, istasyonlarda 2'şerli setaplar halinde çalışılmaktadır.
- Belirtilen fiyatlar tek kişiliktir.- Satın alınan biletlerin iptal, iade veya değişikliği yapılmamaktadır.- Etkinlik günü biletinizi ibraz etmeniz zorunludur.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.