Flamenko Dersleri

Tarihler: 22 Aralık 2004 Çarşamba ~ 30 Aralık 2004 Perşembe Her Çarşamba Saat 19:20-20:30, Pazar Saat 15:30-17:00

Yer: Sevilla Dans Atölyesi

Nereden Alınır: Bilgi için: E-mail: dedalo_es@yahoo.com

Adres: İstiklal Caddesi Rumeli İş Hanı C Blok Kat:3 Daire:36-37 Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0 212 2510957

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 22, 2004 ~ Ara 30, 2004
Flamenko Dansçısı ve Eğitmeni Manuel Reina`nın Flamenko Dersleri, Yeni ve Sıcacık Bir Mekanla, Dans Severlerle Buluşuyor!
İstanbul Yeni Bir Dans Mekanı Kazandı: SEVİLLA DANS ATÖLYESİ!

Manuel Reina’nın Flamenko Dersleri, Manuel Reina ve eşi Işıl Reina’nın büyük bir titizlikle dekore ettiği ‘Sevilla Dans Ayölyesi’ nde başlıyor. Flamenko dans dersleri, 6 Ekim Çarşamba gününden itibaren, her Çarşamba 19.20- 20.30 ve Pazar 15.30- 17.00 saatleri arasında yeni mekanları Sevilla Dans Atölyesi’nde gerçekleştirilecek.

İstiklal Caddesi farklı renkleri, müzikleri, festivalleri, eğlence alanlarıyla yeni bir mevsime giriyor. Mevsim sonbahar. İspanyol Manuel Reina’da Türk eşi Işıl Reina ile beraber, yıllardır sürdürdükleri danslarını ‘mevsimi geldi’ diyerek İstiklal Caddesi sokaklarına taşıdı. İstiklal Caddesi Rumeli İş Hanında dekore ettikleri Sevilla Dans Atölyesi onların yeni gözbebeği. Manuel ve Işıl Reina ilk oğulları Manuel Ali’nin büyümesiyle, tutkulu danslarını Sevilla Dans Atölyesi’ nde, Flamenko meraklılarıyla çoğaltmak istiyor.

Manuel Reina, 2004 kış sezonunu 3 Ekim Pazar günü, yeni dekore ettirdiği Sevilla Dans Atölyesi’nde büyük bir Flamenko Partisi ile açıyor. Partiye ‘Reina Dans Topluluğu’ müzik ve danslarıyla renk katacak. Tüm Flamenko dansçılarına ve dans severlere açık olan parti Manuel Reina ile tanışmak ve ya dans etmek isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat.

Manuel Reina’nın yeni dansçılara bir de sürprizi var. Manuel Reina bu sezon eğitimini üstlendiği dansçılardan yetenekli olanları, kendisinin de dans ettiği müzik grubu Reina Flamenko Topluluğu ile sahneye çıkaracak.

MANUEL REINA kimdir?
Sevilla`da doğan, flamenko dans adımları ile henüz 7 yaşındayken tanışan Manuel Reina, 16 yaşına kadar klasik dans eğitimi aldı. Jose Galvan Flamenco Dans Grubu ile başlayan profesyonel dans hayatının ilk yıllarında yer aldığı gösterilerle daha 18 yaşındayken tüm Avrupa`yı dolaştı. Avrupa, Uzakdoğu ve Amerika kıtası olmak üzere gittiği ülkelerde Flamenco dansçılığının yanı sıra eğitmenlik de yapan sanatçı, son olarak Sevilla`nın tablaolarından biri olan El Arenal`da dans etti. Bir yıldır Türkiye’de çeşitli kurumlarda Flamenko Dans Dersleri veren Manuel Reina şimdi kendi mekanında yeni sezona başlıyor.

IŞIL REINA kimdir?
1972 de İstanbul’da doğdu. Flamenco dansı ile 1991 yılında Amerika’da tanıştı. Dans eğitimini Pera Güzel Sanatlar’da tamamladıktan sonra İspanya Sevilla’ya yerleşti. İki yıl boyunca çeşitli dansçılarla yaptığı çalışmalarla eğitimini sürdürdü. Işıl Reina bir yıldır eşi Manuel Reina ile İstanbul’da yaşıyor ve onunla birlikte Flamenko dansı eğitmenliği yapıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Festival Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT