Fransız Esintisi – Enstitü Restoran Sous Şefi Kerem Küçükkınacı

Tarihler: 19 Mart 2013 Salı ~ 19 Mart 2013 Salı 19.00 - 22.00

Yer: İstanbul Culinary İnstitute

Ücret: 120 TL

Nereden Alınır: İstanbul Culinary İnstitute

Adres: Meşrutiyet Cad. No: 59 Tepebaşı Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 251 22 14

Faks: 0212 251 22 18

Web: http://http://www.istanbulculinary.com

E Posta: nfo@istanbulculinary.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 19, 2013 ~ Mar 19, 2013

Tarçınlı balkabağı çorbası
Tarhunlu, kremalı çipura
Sezar salata
Çikolatalı volkan kek

Aylık programlardan ilgilendiğiniz ve kayıt yaptırmak istediğiniz programı seçtikten sonra başvuru formunudoldurmanız gerekmektedir.

Satın alınan kurs hizmetinin iptali durumunda para iadesi yapılamamaktadır. Katılımcının başka bir derse katılım hakkı saklı tutulur.

Daha detaylı bilgi için 0 212 251 22 14 ve 15 no’lu telefonları arayabilirsiniz.Başvurunuzda iletişim bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı öneririz,
vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda aranır ve ödeme seçenekleri hakkında bilgilendirilirsiniz.

Günlük programlarda kullanılan tüm malzemeler,
reçeteler,
önlük ve bıçaklar tarafımızdan temin edilir. Çay/kahve ve kurs bitiminde bir bardak şarap ikramı ücrete dahildir.

Fransız Esintisi – Enstitü Restoran Sous Şefi Kerem Küçükkınacı

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter Google Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT