Gece Fotoğrafçılığı Atölyesi

Tarihler: 12 Haziran 2006 Pazartesi ~ 30 Haziran 2006 Cuma

Yer: Fototrek Fotoğraf Merkezi

Nereden Alınır: Fototrek Fotoğraf Merkezi, www.fototrek.com

Adres: Meşrutiyet Caddesi Ravanda İşhanı No: 85 Kat: 1-2 D.1-3 Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: (0212) 251 90 14

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 12, 2006 ~ Haz 30, 2006
GECE FOTOGRAFÇILIGI ATÖLYESİ 2 HAZİRAN 2006`DA BAŞLIYOR
İSTANBUL’UN GECE HALİ FOTOGRAFLANIYOR !..
Gece, ışık bakımından en zayıf ortamdır. Bu nedenle fotograf çekimi zor, ancak sonuç fotograflar etkileyicidir. Örneğin sokak lambaları, vitrin ışıkları ya da ay ışığının yarattığı manzaralar ilginç olanaklar sunar. Bazı durumlarda flaş kullanmak da fotografa ilginç etkiler katabilir.

İstanbul, özellikle yaz akşamlarında Kadıköy sahilinden izlemeye doyum olmayan günbatımı silueti ile görsel imaj açısından dünyanın ilk 10 şehrinden biri. FOTOTREK FOTOGRAF MERKEZİ, “Gece Fotografçılığı” başlığında düzenlediği fotograf atölyesi ile İstanbul’un en güçlü görsel noktalarında gece çekimleri gerçekleştirecek.

1.Oturum : 2 Haziran saat 19:00’da başlayacak olan Fotograf Atölyesi’nin bu ilk gününde Gece Fotografçılığı ile ilgili teorik bir ders işlenecek. Özel olarak hazırlanan görüntüler eşliğinde işlenecek derste fotografça anlatım, konulara fotografik yaklaşım, ışık kullanımı, belli bir konu üzerine yoğunlaşma, “gece” fotografı çekmenin ipuçları konuları anlatılacak.
2.Oturum dan itibaren 3 hafta boyunca İstanbul’un en güçlü görsel noktalarında çekimler yapılacak. Çekimler sırasında flaşla boyama, hareketli konular, yıldız fotografları gibi değişik çekim çalışmaları yapılacak.
2 değerlendirme toplantısı ile yapılan çekimlerden fotograflar seçilecek. Atölye sonunda seçilecek fotograflar bir dia gösterisi olarak sunulacak.
Atölye danışmanlığını Hakan KIRICI yapıyor. Atölyeye katılım 10 kişi ile sınırlı.

Hakan KIRICI ... 8 senelik profesyonel öğrencilik hayatı içerisinde, 2000 yılında fotografçılıkla tanıştı. Her işin, mutfağından öğrenilebileceğine inanarak fotografçılığın çeşitli dallarında çalıştı. 2003 yılından bu yana, o da kendini Fototrek’ ten ayıramayanlardan. Balat ve İstiklal Caddesi`nde gerçekleştirilen fotograf atölyelerini yürütüyor.
Başvuru ve ayrıntılı bilgi için : http://www.fototrek.com/atolye_gece.html

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT