Geleceğin Mühendisleri İşbaşında

Geleceğin Mühendisleri İşbaşında

Tarihler: 13 Kasım 2016 Pazar ~ 13 Kasım 2016 Pazar 13:00-14:00

Yer: Acemi Mühendisler Atölyesi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 13, 2016 ~ Kas 13, 2016

Bilimi, teknolojiyi, mühendisliği ve matematiği kullanarak çocukları çözüm ortaya koymaya teşvik eden Engineering For Kids (EFK), çocukları İnşaat Mühendisliği kapsamında ‘Pipetten Yapılar Atölyesi’ne bekliyor. 13 Kasım Pazar günü, 13:00-14:00 saatler arası 4-7 yaş arası çocuklar Acemi Mühendisler Atölyesi’nde, 15:00-16:00 saatleri arasında da 8-11 yaş arası çocuklar Çırak Mühendisler Atölyesi’nde pipetten farklı yapılar yapma heyecanı yaşayacak.

EFK’da eğitimleri arasında yer alan 6 farklı mühendislik branşından biri olan İnşaat Mühendisliği kapsamında gerçekleşecek Pipetten Yapılar Atölyesi’nde çocuklar, mühendislik tasarım süreçlerini eğlenceli aktiviteler eşliğinde öğrenecekler. Atölyede yaratıcılıklarını kullanarak, uzun ve farklı tasarımlara sahip kuleleri geometrik şekillerin yardımıyla oluşturacak olan çocuklar, sağlam yapılar için uygun olan yerleri güçlendirmenin yollarını keşfedecek ve birçok hedef doğrultusunda problem çözme yeteneklerini geliştirecekler. 

EFK’da uygulanan STEM metodu ile çocuklar, temel bilgilerini geliştirirken, okul, toplum ve gerçek yaşama ilişkin konu ve sorunlar arasında bağlantı kurabilme, öğretmen merkezli sınıf yerine problem çözme, keşif ve araştırmayla öğrenme merkezli bir sınıfta yaparak öğrenme fırsatı yakalayacaklar. Yapılan deneyler ve uygulamalar sayesinde çocuklar hem el becerilerini ve düşünce tarzını geliştirecek hem de eğlenerek öğrenecekler.

Katılım ücreti 60 TL+KDV olan etkinlikler hakkında detaylı bilgiye www.engineeringforkids.com/location/turkey ve www.facebook.com/EngineeringForKidsTurkiye adreslerinden veya 0216 576 80 76 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT