Gösteri Sanatları Merkezi`nde Ders Zili Çalıyor!

Tarihler: 07 Eylül 2011 Çarşamba ~ 18 Eylül 2011 Pazar

Yer: Gösteri Sanatları Merkezi

Adres: Mecidiyeköy Katlı Otopark üstü Kat :6 Mecidiyeköy Kültür Merkezi Mecidiyeköy İstanbul Mecidiyeköy İstanbul

Telefon: 0212 274 30 66

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 7, 2011 ~ Eyl 18, 2011

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş.’ye bağlı olarak çocuk, genç ve yetişkinlere tiyatro eğitimi veren Gösteri Sanatları Merkezi’nin (GSM), 2011- 2012 dönemi öğrenci kayıtlarına başladı.

Gösteri Sanatları Merkezi’nin (GSM) Ekim-Mayıs döneminde gerçekleştireceği tiyatro eğitimi çerçevesinde, 9-12 yaş grubu çocuklar, 13-15 ve 15-17 yaş grubu gençler ve 18 yaş ve üzeri yetişkinler için oyunculuk eğitimi veriliyor. Gösteri Sanatları Merkezi, 2 yıllık bir eğitim süreci için her sene başında öğrenci alıyor. Öğrenciler, her alanın teorik ve pratik yanlarını alanlarında uzman tiyatrocular ve eğitmenlerden alıyor ve uygulamalı olarak tiyatro sahnesinde kabiliyetlerini gösteriyorlar. 2 yıllık eğitimin ardından ise katılımcılara mezuniyet sertifikaları veriliyor.

Gösteri Sanatları Merkezi, Tarık Zafer Tunaya Kültür Merkezi ve Fatih Ali Emiri Kültür Merkezi ağırlıklı eğitim çalışmalarını yürütüyor. Yetişkinler için oyunculuk programı, haftanın dört günü, çocuk, gençlik ve yazarlık programları ise haftada bir gün gerçekleştiriliyor. Her branş ile ilgili sayıya göre farklı sınıflar açılabiliyor.

GSM kayıtları için 24 Ağustos-18 Eylül tarihleri arasında başvurular alınacak.

Başvuru ve Kayıt İçin Neler Gerekli?
Gösteri Sanatları Merkezi başvuruları Tarık Zafer Tunaya Kültür Merkezi ve Ali Emiri Efendi Kültür Merkezi’nin yanı sıra e-mail yoluyla ilgili formu doldurmak suretiyle de yapılacak. Başvuru süresinin bitiminde Oyunculuk bölümü için (Yetişkinler) mülakat tarihleri belirlenecek ve başvuru sahiplerine ilan edilecek. Oyunculuk eğitimini tercih edenlerden, sahne üzerinde kendi seçtikleri bir oyundan bir sahneyi oynamaları; doğaçlama bir durum üzerine kabiliyetlerini göstermeleri ve önceden çalıştıkları bir şiiri okumaları istenecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT