Hafifle Ferahla Yüklerinden Kurtul

Tarihler: 29 Mart 2016 Salı ~ 29 Mart 2016 Salı 29 Mart 2016 19:30

Yer: Merakettiklerin

Ücret: 2. Kategori - 95.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 29, 2016 ~ Mar 29, 2016
"Hafifle, Ferahla, Yüklerinden Kurtul" etkinliği, 29 Mart'ta Merakettiklerin adlı mekanda sizlerle buluşuyor.

HAFİFLE, FERAHLA, YÜKLERİNDEN KURTUL

Hislerimizi bastırmanın bize ne kadar pahalıya mal olduğunun farkında mıyız? Korkularımızla yüzleşmeden bir süre idare edebiliyoruz. Hayat bize hayallerimizi sürekli hatırlatırken, kafamızı yastığa koyar koymaz iç ses hatırlatmaya başlıyor yargılamalarıyla bizi bize. Bu bitmek bilmeyen yargılamaların bir sonu var mı acaba? Bu iç ses hiç susar mı?
Susmuyorsa neden susmaz? Niye onu görmezden gelmeye alıştık? Size bir kötü haberim var bir de iyi!

Kötü haber:
Kafamızdaki ağırlığın yanısıra, işte korku denen bu hissi hissetmememiz bize fiziksel olarak kilo, ağırlık hissi, kanser, cilt hastalıkları, yaratıcılıktan yoksun bir hayat, masada bırakılan paralar, hakkını savunamayan insanlar, öfke dolu zihin ve vücutlar olarak geri dönüyor.

İyi haber:
Bunun için 30 sene terapiye ihtiyacınız yok!
Aksine, korkunuzu tanıyabilir, onunla nasıl iletişim kuracağınızı anlayabilir, içsel anlayışınızı geliştirdikçe içsel huzuru yakalayabilirsiniz. Hem de çok kısa bir sürede. Sadece içsel mekanizmalarınızın nasıl çalıştığını ve dış dünyayla nasıl bir uyum içinde bulunduğunu zihinsel olarak kavramanız yeterli.

HAFİFLE, FERAHLA, YÜKLERİNDEN KURTUL

Korktuğumuz tüm hislerin yanı sıra kendi içimizdeki hislerin farkındalığına vararak hayatınızda içsel mekanizmalarınızı düzenleyip, bolluk, bereket, zayıflama ve aşkı; uçsuz bucaksız hayallerimizi hayatınıza davet etmeniz için bir olasılık. Olasılıklar evreninde belki de bu kaotik algı oyunlarının içinde sıkışmışken, evde sokakta kalabalık ama yalnız hissediyorken yakalayabileceğiniz yegâne olasılıklardan biri. Özetle; kendi kendini gerçekten anlamaya, sevmeye bunu başkasından beklemek yerine hayatına kendinin tüm yanlarına anlayış katmaya ve bunu kendi kendine yapabilir hale gelmeye davetlisin.

Deniz Türkçü
Deniz Türkçü yüksek performans sergileyen, inatçılık derecesinde kararlı, mucizelere inanan insanlar hayallerinin ötesindeki başarıları gerçeğe dönüştürmelerinde uzmandır. Danışanları genelde büyük hayalleri olan ve vizyonlarını gerçek yapmak için çalışan ve hayatları boyunca çaba sarfetmiş, güçlü, tutkulu, niyetinde samimi ve kararlı insanlardır. Ağustos 20, 1985'te Tekirdağ'da doğdu. Koçluk kariyerine 2010 yılında başladı. Geçmişte Akbank, Bilkent Holding, Thomas Cook Havayolları, Autogrill, Clubmed gibi çoğunlukla turizm, eğitim, gönüllülük ve finans alanında çalıştı. Binlerce insan tanıdı. Çok kültürlü ve çok uluslu ülkelerde yaşadı. 15'ten fazla organizasyonda gönüllülük hizmetleri yaptı.

Lisansını Bankacılık ve Finans bölümünde yapıp, Bilkent Üniversitesi'nden, Ankara, 2010 Yüksek lisansını Sosyal ve Kültürel Antropoloji bölümünde bitirip, Leuven Katolik Üniversitesi, Belçika'dan 2013 aldı. Diğer hayat tecrübelerini korkusuzca ve inançla girdiği onlarca sayıda ortam ve deneyimden ayrıca çeşitli ülkelerde yaptığı kültürel çalışmalarından edindi. Her ikisi de vizyoner seyahat etmeyi ve okumayı seven, özgürlükçü iki öğretmen anne ve babanın çocuğudur. En büyük ilgi alanı çok küçük yaştan itibaren el yapımı ürettiği objeleri tasarlamaktır. Yaratıcılık, sanat, zanaat, teknoloji, eğitim, innovasyon ve girişimcilikle ilgili projelere destek vermektedir. Sosyal girişimciliği iş etiği olarak benimsemektedir ve kazancının %5’ini her ay farklı kurumlara özellikle su, eğitim, açlık, barış gibi projelere bağışlamaktadır.

- Etkinlik günü biletinizi yanınızda bulundurunuz- Satın alınan biletlerin iptal, iade veya değişikliği yapılmamaktadır.- Numarasız oturma düzeni vardır.- Etkinlik: 19:30 – 21:30 

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT