Hat Sanatı Workshopları City’s Nişantaşı’nda!

Tarihler: 21 Ağustos 2010 Cumartesi ~ 28 Ağustos 2010 Cumartesi 14:00

Yer: Nişantaşı City’s

Ücret: Ücretsiz

Nereden Alınır: Nişantaşı City’s

Adres: Teşvikiye Cad. No: 162 Nişantaşı Şişli İstanbul

Telefon: 0212 373 33 33

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 21, 2010 ~ Ağu 28, 2010

Ramazan ayı içerisinde City’s Nişantaşı’nda, 21 ve 28 Ağustos’ta saat: 14.00’te gerçekleşecek hat sanatı workshoplarıyla katılımcılar hat sanatının büyülü dünyasına adım atarak, yazının sanat eserine dönüşmesini birebir deneyimleme fırsatı yakalayacaklar.

Türkiye’nin moda ve yaşam merkezi City’s Nişantaşı, yoğun ilgi gören workshoplarına, devam ediyor. Hat sanatçısı Ferhat Kurlu tarafından ilki 21 Ağustos’ta saat:14.00’te ücretsiz olarak gerçekleştirilecek olan workshop, katılımcılarını ünlü ressam Pablo Picasso’nun bile hayran olduğu güzel yazı sanatı “hat”ın büyülü dünyasına eşsiz bir yolculuğa çıkaracak.

Ferhat Kurlu Hakkında:
1976 yılında Fatsa’da doğan Ferhat Kurlu, On Dokuz Mayıs Üniversitesi’nde okurken hat sanatına ilgi duymaya başladı. IRCICA tarafından düzenlenen 5. Uluslararası Hat Yarışması’nda celi-sülüs dalında birincilik ödülüne de layık görülen Kurlu, ulusal ve uluslarararası birçok sergiye katıldı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT