İpli Kukla Yapım Atölyesi

Tarihler: 02 Temmuz 2012 Pazartesi ~ 08 Temmuz 2012 Pazar

Yer: Ahşap Çerçeve Kukla Atölyesi

Adres: Firuzağa Mah. Cukurcuma Cad. No:23 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 252 88 35

Web: http://www.ahsapcerceve.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 2, 2012 ~ Tem 8, 2012

Bir hafta sürecek olan atölyede katılımcılar 7 gün boyunca günde 5 saat çalışarak 50 cm boyunda birer ipli kukla yapacaklardır. Çalışma saatleri her gün 13:00-18:00 arasındadır. Katılımcı sayısı beş kişiyle sınırlıdır. Özgeçmişinizi info@ahsapcerceve.com adresine göndererek başvuruda bulunabilirsiniz.

Çalışma teknikleri:

1.Teknik çizim: Katılımcılar yapacakları kuklanın birebir boyutunda teknik çizimini yapacaklardır. Çizim teknikleri eğitmenler tarafından gösterilecek, teknik çizim için gerekli aletlerin kullanım biçimi ve işlevi öğretilecektir.

2. Çizimi malzemeye aktarma: Yapılan çizimlerden çıkarılan kalıplar strafor ve tahta üzerine aktarılarak kesim için gerekli bloklar hazırlanacaktır.

3. Kesim ve oyma: Blokların eğitmenlerce yapılacak kesim işleminden sonra, katılımcılar oyma aşamasına geçecekler, oyma için iskarpela, bıçak ve zımpara kullanımını öğreneceklerdir.

4. Papier mache: Katılımcılar kağıt hamuru hazırlamayı öğrenecek, strafordan oyulan parçaları papier mache tekniğiyle kaplayacaklardır.

5. Boyama: Bütün parçalar kukla boyama tekniklerine göre akrilik boyayla boyanıp verniklenecektir.

6. Mekanizma: Biten parçalar, eklemlerin rahat oynamasını sağlayacak şekilde birleştirilecek ve oynatım için gerekli kontrol paneli planlanıp yapılacaktır.

Tüm malzemeler atölyemiz tarafından temin edilecektir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT