İspanya’da Çağdaş Müzik

Tarihler: 10 Kasım 2003 Pazartesi ~ 10 Kasım 2003 Pazartesi 10 Kasım Pazartesi Saat 18:30

Yer: Borusan Kültür ve Sanat Merkezi

Ücret: Ücretsiz

Nereden Alınır: Cervantes Enstitüsü ve Borusan Kültür Sanat Merkezi

Adres: İstiklal Cad. No:421 Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 292 06 55

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 10, 2003 ~ Kas 10, 2003
Cervantes Enstitüsü, 10 Kasım - 14 Kasım 2003 tarihlerinde Borusan Kültür ve Sanat Merkezi’nin koordinasyonunda düzenlenen “1. Akdeniz Çağdaş Müzik Günleri”ne bir konferans ve konser ile katılıyor.
10 Kasım 2003 Pazartesi günü saat 18:30’da İspanyol Çağdaş Müzik Tanıtım Merkezi Müdürü Jorge Fernández Guerra’nın “İspanya’da Çağdaş Müzik” konulu konferansı Borusan Vakfı’nda yapılacak. Çağdaş Müzik Tanıtım Merkezi İspanyol tiyatro, müzikal, dans ve sirklerini İspanya dışına taşıyor ve bu sanat dallarıyla ilgili uluslararası tanıtım ve dağıtım yapıyor. Çağdaş Müzik Tanıtım Merkezi, Ulusal İspanya Orkestrası ve Korosu, Zarzuela Tiyatrosu, İspanyol Bale ve Dans Grubu gibi kendine bağlı sanat topluluklarının müzik, lirik, koreografi ve tiyatro dallarındaki yönetimini de üstleniyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT