İstanbul TALKS Inspired 2016

Tarihler: 16 Mart 2016 Çarşamba ~ 16 Mart 2016 Çarşamba 16 Mart 2016 09:15

Yer: Çırağan Palace Kempinski Istanbul

Ücret: Platinum Kategori : 1.250 Euro + KDVGold Kategori      : 1.000 Euro + KDVSilver Kategori    :  750 Euro  + KDV Platinum Kategori - 4.725 TL Gold Kategori - 3.775 TL Silver Kategori - 2.835 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 16, 2016 ~ Mar 16, 2016
İlham odaklı global bir girişimcilik konferansı olan "Inspired 2016", İstanbul Talks Konferansları kapsamında Sipahiler Events tarafından Girişimcilik Vakfı iş ortaklığı ile ilk kez 16 Mart'ta Çırağan Palace Kempinski Istanbul'da düzenleniyor.

Amerika, Avrupa ve Ortadoğu bölgesinden birçok ünlü girişimcinin konuk olarak ağırlanacağı konferans, girişimci olma yolunda ilerleyen gençleri, girişimcileri, meslek yatırımcıları, risk ve özel sermaye şirketlerini, bankaları, girişimcilik ekosistemindeki kuruluşları, inkübasyon ve girişim merkezlerini ve büyük medya şirketlerini etkileşimli bir ortamda bir araya getirecek.

Bu yılki çerçevesini "Başarılı Girişimcilerden İlham Veren Konuşmalar" ekseninde şekillendiren Inspired 2016, girişimcilik ekosisteminin farklı ülkelerde nasıl oluştuğuna, son zamanların en popüler konusu olan nesnelerin internetine, sağlık, enerji, ev ve ulaşım sektörlerindeki trendlere, kadın girişimciliğine, yer verecek.

Başarılı olan girişimcilerin bir noktada beslendikleri kaynağı geri beslemeleri ve geliştirmeleri gerektiğine inanan Inspired, "Toplumdan aldığını topluma geri verme" misyonundan yola çıkarak girişimcilik kültürünün yaygınlaştırılması ve gelecek nesillerde girişimciliğin bir kariyer olarak benimsenmesini hedeflemektedir. Katılımcıların tanışmak istedikleri ünlü ve başarılı girişimcilerle buluşma imkanı bulacağı Inspired 2016, yeni fikirlerin, yeni ortaklıkların ve yeni işbirliklerinin doğmasına zemin hazırlayan kapsayıcı bir network platformu sunacak.

Inspired 2016 Konferansının katılımcıları, Richard Branson, Yossi Vardi, Devita Saraf, Yasmine Shihata, Allen Taylor, ve Wendy Kopp’un  yanı sıra çok sayıda dünyaca ünlü girişimci ve yatırımcının ufuk açan başarı öykülerini sahiplerinden dinleme imkânına sahip olacaklar.

Platinum  Kategori: 1.250 EuroGold      Kategori:  1.000 EuroSilver    Kategori:     750 Euro Fiyatlara, K.D.V. dahil değildir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT