JOKER Scooter Team Etkinlikleri Devam Ediyor

Tarihler: 10 Temmuz 2010 Cumartesi ~ 11 Temmuz 2010 Pazar 10-11 Temmuz Saat: 12.00-19.00

Yer: Metrocity AVM

Ücret: Ücretsizdir.

Adres: Büyükdere Cad. 1.Levent 34330 İstanbul Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 344 06 60

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 10, 2010 ~ Tem 11, 2010

JOKER Scooter Team Etkinlikleri Devam Ediyor

Çocuklara scooter ile kaymayı öğretmenin yanında doyasıya eğlendiren JOKER Scooter Team Etkinlikleri Digitürk işbirliği ile Metrocity AVM’de...

“Çocuklar için herşey, eğlence dahil” sloganı ile çocukların tüm ihtiyaçlarına cevap veren, çocukların ve annelerin gözde markası JOKER, okulların tatile girmesiyle birlikte çocuklara, anne babalarıyla geçirebilecekleri keyifli haftasonu alternatifleri sunmaya devam ediyor.

JOKER - Digiturk işbirliği ile 10-11 Temmuz Cumartesi - Pazar günü Metrocity AVM giriş alanında 12.00-19:00 saatleri arasında düzenlenecek JOKER Scooter Team Etkinlikleri kapsamında profesyonel eğitmenler hem scooter gösterileri yapacaklar hem de kaymanın keyfine varmak isteyen çocuklara ders verecekler.

www.joker.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT