Kukla Atölyesi

Tarihler: 26 Ocak 2009 Pazartesi ~ 27 Ocak 2009 Salı 26-27 Ocak Saat 10:00

Yer: İş Sanat Kültür Merkezi

Ücret: 22,50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Gişeleri, www.biletix.com ve İş Sanat Gişe

Adres: İş Kuleleri Levent İstanbul Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 316 10 83

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 26, 2009 ~ Oca 27, 2009
YARIYIL TATİLİ
İş Sanat çocuk Atölyeleri

Atölye Yöneticileri: KARINA CHERÉS, IŞIL KASAPOĞLU
26, 27 OCAK :Kukla Atölyesi
28, 30, 31 OCAK: Maske Atölyesi
1, 3, 6 ŞUBAT: Oyunculuk Atölyesi
Hem yapalım hem oynayalım!

Programında çocuk etkinliklerine de her zaman yer veren İş Sanat’ın 2009’da yepyeni sürprizleri var. Deneyimli yönetmen Işıl Kasapoğlu ve onun birçok oyununda kostüm ve kukla tasarımlarını gerçekleştiren Karina Cherés yarıyıl tatili için üç harika atölye çalışması hazırladı. Bu atölyelerde hem becerinizi geliştirecek hem de eğleneceksiniz.

Bunlardan ilki olan Kukla Atölyesi’nde bu sanatın inceliklerini öğreneceksiniz. İki seanstan oluşan çalışmanın sabah seansında Fransa`dan gelen Karina Cherés ve iki asistanı el ve ip kuklasını nasıl yapacağınız öğretecek. Her biriniz kendi kuklanızı tasarlayacak ve onları giydireceksiniz. İşin eğlenceli tarafı ise öğleden sonra başlıyor. Işıl Kasapoğlu’nun da katılımıyla yaptığınız kuklaları oynatmak için hazırladığınız gösteriyi sahneleyeceksiniz. Siz de bir kukla ustası olmak istemez misiniz?

İlk atölyede kukla yapıp oynatmayı öğrenmiştiniz, şimdi sıra Maske Atölyesi’nde. Burada maske yapmayı öğreneceksiniz, ama sıradan maskeler değil. Kendi yüzünüz ya da elinizin alçıdan kalıbını çıkarıp bunlardan masklar hazırlamanızda yine Karina Cherés ve Işıl Kasapoğlu size yardımcı olacak. Ve tabii rengârenk maskeleriniz hazır olduğunda sıra onlarla oyun oynamaya geliyor.

Son atölye olan Oyunculuk Atölyesi’nde oyunculuğa nasıl hazırlanıldığını göreceksiniz. Arkadaşlarınızla oynadığınız çocuk oyunlarından tiyatroya nasıl geçiş yapıldığını yine çeşitli oyunlarla öğrenme fırsatını bulacaksınız. Atölyenin sonunda katılımcıların tümüyle hep birlikte gösterebileceğiniz küçük bir oyun hazırlayacaksınız. Etrafınızdaki her şeyin bir dekor, hayal edebildiğiniz her şeyin bir kostüm olarak kullanılabileceğini görüp şaşıracaksınız. Hayal kurmayı, kurduğu hayallerle oyunlar üretmeyi hangi çocuk istemez?

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT