Kurban Bayramı Coşkusu Kozzy Avm’de Yaşanacak

Tarihler: 16 Ekim 2013 Çarşamba ~ 18 Ekim 2013 Cuma

Yer: Kozyatağı Kültür Merkezi

Adres: Bayar Caddesi Buket Sokak 20/1 Kozyatağı Kadıköy İstanbul

Telefon: 0212 658 00 14

Faks: 0212 658 00 23

Web: http://http://www.kkm.gen.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 16, 2013 ~ Eki 18, 2013

Kozzy AVM, ziyaretçileri için hazırladığı birbirinden güzel etkinliklerine Kurban Bayramı’nda da devam ediyor. Kurban Bayramı boyunca, ziyaretçileri için dolu dolu bir program hazırlayan Kozzy AVM’de bu bayram da şenlik havasında geçecek. Kozzy AVM’de Kurban Bayramına özel 16 – 17 - 18 Ekim tarihlerinde, 15.00 – 19.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek olan aktiviteler çerçevesinde Çocuk Kulübü de sevimli miniklere birbirinden renkli anlar hediye edecek. Çocuk Kulübü; Karatahta Atölyesi, Takı Atölyesi, Sihir Atölyesi, Tuval ile Resim Atölyesi ve Koku Topu Atölyesi ile küçüklerin dünyasında yepyeni heyecanlar yaratacak.

Kozzy AVM’de Kurban Bayramı etkinlikleri, çocuklar kadar yetişkinler için de eğlencenin merkezi olacak. Karikatür ve Hat Sanatı etkinlikleri, büyükler için keyifli vakit geçirecekleri renkli anlara sahne olacak.

Kozzy AVM’de Kurban Bayramı boyunca sürecek etkinlikler sadece bu kadarla da sınırlı değil. Ziyaretçilerine bayramların olmazsa olmazı misafir ikramları, maskotlarla kahve, lavanta ve çocuklar için de balon hediye edecek olan Kozzy’ye, bu coşkuyu doyasıya yaşamak isteyen herkes davetli.

Kurban 2013

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT