Le Cordon Bleu İstanbul Ocak Ayına İçinizi Isıtacak Atölyelerle Giriyor

Le Cordon Bleu İstanbul Ocak Ayına İçinizi Isıtacak Atölyelerle Giriyor

Tarihler: 04 Ocak 2017 Çarşamba ~ 28 Ocak 2017 Cumartesi

Yer: Özyeğin Üniversitesi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 4, 2017 ~ Oca 28, 2017

Dünyanın önde gelen mutfak sanatları kurumu Le Cordon Bleu, 2017 yılında da mutfak tutkunlarını mutfağın büyülü dünyasına doğru bir yolculuğa çıkarıyor. Ocak ayında ünlü Fransız şefleri ile birbirinden lezzetli ve içinizi ısıtacak atölyeler, Le Cordon Bleu mutfağında düzenleniyor.

4 Ocak’ta başlayacak ve Le Cordon Bleu’nun Özyeğin Üniversitesi’ndeki Mükemmellik Merkezi tesislerinde gerçekleşecek atölyelere katılanlar; İtalyan Lezzetleri ve Mağrip Lezzetleri ile Akdeniz’e yolculuk yaparak soğuk kış günlerinde, sıcak ve renkli Akdeniz Mutfağı ile tanışacak. Katılımcılar; Sıcak Tatlılar ve Makaron Atölyesi ile mutluluk verecek tatlıların yapımlarının sırlarını öğrenecek ya da Fransa’nın çeşitli bölgelerinden derlenmiş, heyecan verici lezzet kombinasyonları oluşturan Bistro Mutfağı’nı keşfedecek. Ocak ayı atölyelerinin içerik ve programları ise şöyle:

İtalyan Lezzetleri Atölyesi

Tarih: 4 Ocak Çarşamba

Saat: 10.30 – 17.00

Makarna ve risotto severler için düzenlenen bu bir günlük yemek kursu, el yapımı makarna ve risotto pişirme tekniklerinizi ve bilginizi genişletmenize yardımcı olacak.

Le Cordon Bleu’nun deneyimli şeflerinden özgün el yapımı makarna hamurlarını yaratma sanatını öğrenerek, sevdiklerinize hazırlayacağınız harika sofralarla onları şaşırtmaya hazırlanın.

Ders içerikleri:
- Taze tagliatelle, kremalı gorgonzola sosuyla
- Risotto, tavuk ve taze baharatlar ile
- Panna Cotta, mevsim meyveleri sosuyla
Bu kursu tamamlayan katılımcılar aşağıdaki mutfak tekniklerini görmüş olacaklar;
- Temel mutfak kesim teknikleri
- Taze makarna hamuru yapımı ve farklı şekillendirmeleri
- Tavada pişirme tekniği
- Risotto pişirme tekniği
- Meyve segmentasyonu
- Meyve püresi sosu yapım tekniği

Ücrete dahil hizmetler:

Günlük 6 saatlik uygulamalı atölye çalışmasında (30 dk. ara ile birlikte), hazırlayacağınız tariflerde kullanılan tüm malzemeler ve tariflerin yer aldığı broşür tarafımızdan sağlanacak.

Kursu tamamladığınızda, ders boyunca hazırladığınız tüm lezzetleri yanınızda götürüp sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. Kursa katılım için hiçbir tecrübe veya yemek pişirme bilgisi gerekmiyor. Kurs sonunda katılımcılarımıza Le Cordon Bleu Workshop sertifikası verilecek.

Kurslarımız maksimum 16 kişilik olarak açılıyor.

Süre: 1 gün

Le Cordon Bleu İstanbul Ocak Ayına İçinizi Isıtacak Atölyelerle Giriyor

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter Google Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT