Let’s Cook! Mutfak Atölyesi

Tarihler: 19 Ekim 2010 Salı ~ 31 Aralık 2010 Cuma

Yer: Let’s Cook!

Nereden Alınır: http://letscook.com.tr

Adres: Cumhuriyet Caddesi, Cami Sokak, Merttürk İşmerkezi 12/A Göktürk/İstanbul Kemerburgaz İstanbul

Telefon: 0212 322 82 20

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 19, 2010 ~ Ara 31, 2010

Let’s Cook! Mutfak Atölyesi

Neden mi mutfak atölyesi, çünkü hep birlikte yeni lezzetlere yelken açalım istedik. Yolculuğumuzda bize hem büyükler hem de çocuklar katılsın, birlikte hem öğrenelim hem de hoş vakit geçirelim. Konusunda uzman ve deneyimli şeflerin eğitmenliğinde Türk ve Osmanlı mutfağı, İtalyan mutfağı, Uzakdoğu yemekleri ve sushi, pasta, kurabiye, kapkek yapımı ve süslemesi gibi atölye çalışmalarının yer aldığı mekanda eğlenceli ve zevkli saatler sizleri bekliyor.

Atölyeyi fotoğraf çekimleri için kiralayabilir, isterseniz yemek stilistliği hizmetimizden de yararlanabilirsiniz. Doğum günleri, hoş geldin bebek, özel gün partilerinizde ya da sadece arkadaşlarınızla hoşça vakit geçirip, eğlenerek bir şeyler üretmek istediğinizde atölyemizi evinizin mutfağı gibi dağılma ve toplama derdi olmadan kullanabilir, dilerseniz ikramlarınızı arkadaşlarınızla birlikte hazırlayıp, tadabilir dilerseniz de biz sizin için hazırlayıp ikram edebiliriz.

Let’s Cook’da fırından tencereye, küçük mutfak aletlerinden, pasta malzemelerine kadar, pasta ve yemek yapımı ile ilgili her türlü malzemeyi de bulabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT