Makaron Atölyesi

Tarihler: 12 Kasım 2016 Cumartesi ~ 12 Kasım 2016 Cumartesi 12 Kasım 2016 10:30

Yer: Le Cordon Bleu İstanbul

Ücret: Genel Satış 400.00 TL- Master Card, Fiba Grup Çalışanları  350.00 TL - 400.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 12, 2016 ~ Kas 12, 2016
En lezzetli makaronlar Le Cordon Bleu İstanbul mutfağında hazırlanıyor.

"Bademli merengden yapılan bu efsanevi küçük kurabiyeler her türlü etkinlik ve davet için mükemmel bir sunumdur.

Le Cordon Bleu İstanbul, bu ayrıcalıklı kurabiyeye ulaşmanız için sizi 6 saat sürecek Makaron Workshop’ına katılmanız için davet ediyor. Bu Fransa’nın en popüler kurabiyesini pişirmeniz için mükemmel bir ortam. Makaron dünyasına dalacağınız bu eğitimin sonunda makaron pişirme teknikleriyle ilgili tüm sırları keşfedeceksiniz. Bunu gerçekleştirebilmek için katılımcılar Le Cordon Bleu pasta şefleri tarafından son derece değerli bilgiler doğrultusunda adım adım yönlendirileceklerdir."

Fransız merengden makaron yapımı
Çarkıfelek meyveli ganaj dolgusu
Çarkıfelek meyveli jöle dolgusu
İtalyan merengden makaron yapımı
Yaban mersinli krema dolgusu
Ahududulu dolgu


Ücrete dahil hizmetler:
Günlük 6 saatlik uygulamalı atölye çalışmasında (30 dk. ara ile birlikte), hazırlayacağınız tariflerde kullanılan tüm malzemeler, tariflerin yer aldığı broşür, tarafımızdan sağlanacaktır.

Kursu tamamladığınızda, ders boyunca hazırladığınız tüm lezzetleri yanınızda götürüp, sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. Kursa katılım için hiç bir tecrübe veya yemek pişirme bilgisi gerekmemektedir.

Kurslar maksimum 16 kişiliktir.

12 Kasım Cumartesi  10:30 – 17:00

Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir. - Fiba grup indirimi sadece web sitemizden bu kişilere dağıtılan özel kod ile yapılmaktadır. - Master Card indirimi web sitemizden yapılmaktadır. - Etkinliklere uygun kıyafetler ve ayakkabı giyilerek girilmesi önemle rica olunur. Pantolon ve rahat giysilerin tercih edilmesi, kapalı ve mümkünse sert burunlu ayakkabı giyilmesi önerilir. Önlük, organizatör tarafından sağlanacaktır. - Saçlara saç bonesi takılması rica olunur. Bone, organizatör tarafından temin edilecektir. - Özellikle iş güvenliği açısından takı ve mücevherlerin çıkarılması, tırnakların ojesiz olması ve takma tırnak takılmaması önemle rica olunur. - Önlükler misafirlere Le Cordon Bleu tarafından derste giyilmek üzere verilecektir. Eşyaları size temin edilecek dolaplara yerleştirip, kilitleyebilmeniz için asma kilit temin etmeniz önemle rica olunur. - Ders esnasında kullanılacak ekipmanlar, misafierlere şefler tarafından verilecektir. - Okula ulaşım için Özyeğin Üniversitesi servislerini kullanabilirsiniz. Kalkış noktası Altunizade Şehir Üniversitesi ara sokağındaki Kopuz Oto Parkı’ndan olacaktır. Servis saatleri için tıklayın. - Kampüs güvenliği misafirleri okula yönlendirecektir. Detaylı adres bilgisi için lütfen tıklayın. - Diğer sorularınız için 0 (216) 564 93 98 numaralı telefonu aramanız önemle rica olunur.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT