Mert Güler - Eğitim ve Sertifika

Tarihler: 27 Eylül 2017 Çarşamba ~ 27 Eylül 2017 Çarşamba 27 Eylül 2017 20:00

Yer: Fransız Kültür Merkezi

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: İstiklal Cad. NO:4 Taksim Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 393 81 11

Web: http://ifturquie.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 27, 2017 ~ Eyl 27, 2017
Mert Güler, 27 Eylül'de Fransız Kültür Merkezi'nde gerçekleştireceği eğitime sizleri de bekliyor.

Haftalarca çok satanlar listesinde kalan ‘‘Aşkla Gülümse’’ kitabının yazarıdır. Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nde öğretim görevlisi; burada yoga ve spor örgütlerinde stres yönetimi dersleri veriyor. Eski bir futbolcu ve dansçı. Yoga ve meditatif rehberliğin yanı sıra NLP ve yaşam koçluğu yapıyor, içsel farkındalık atölyeleri ve spor-sağlık-esenlik konularında seminerler veriyor. Kendisiyle özdeşlesen gülümse konulu seminerleri ise katılımcılara sıra dışı deneyimler yasatıyor. Hindistan’ın Rishikesh şehrinde düzenlenen 26., 27. ve 28. Uluslararası Yoga Festivali’nde, dünyaca ünlü yoga eğitmenleri ve spritüel rehberlerle birlikte, ilk kez bir Türk eğitmen olarak yer aldı. Hayranı olduğu Mevlana’nın öğretisini dünyanın en önemli Yoga festivaline “Rumi Love Meditation” adı altında taşıyarak ülkemizi ve kültürümüzü Hindistan’da başarıyla temsil etmeye devam ediyor. Fark yaratan deneyimlerini Hindistan’ın Nepal’in, Urfa’nın, Kapadokya’nın ve Konya'nın büyüleyici havasıyla bütünleştirdiği mistik gezileri, gerçek bir içsel yolculuk vadediyor. Her yıl düzenlenen bu geziler yoğun ilgi görüyor.

Bedensel farkındalığı arttırıcı yoga uygulamalarını, NTV’de dört yıl süren Prof. Dr. Cihan Aksoy’un sunduğu “Canım Doktor” programının daimi konuğu olarak her hafta izleyicilerle paylaştı. Büyükada'da Merkezi bulunan Mert Güler, yaşamını sürdürdüğü İnziva Büyükada adlı merkezinde kurumlara ve bireylere meditatif eğitim kampları düzenliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT