Mövenpick Hotel İstanbul`da Kokteyl Kursu

Tarihler: 15 Mayıs 2005 Pazar ~ 15 Mayıs 2005 Pazar 15 Mayıs Pazar Saat 15:00-17:00

Yer: Mövenpick Hotel İstanbul

Ücret: 75 YTL

Nereden Alınır: Mövenpick Hotel İstanbul

Adres: Büyükdere Cad. 4. Levent 34330 İstanbul Levent İstanbul

Telefon: 0212 ) 319 29 29

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 15, 2005 ~ May 15, 2005
MÖVENPİCK HOTEL ISTANBUL’DA KOKTEYL KURSU...
Mövenpick Hotel Istanbul’un Şef Barmen’i Zeynel Karakuş Kokteyl Hazırlamanın Sırlarını Öğretiyor.

Mövenpick Hotel Istanbul, düzenlediği kokteyl kurslarında içkilerin ve çeşitli tatların bir araya getirilmesinden oluşan kokteyllerin gizemli dünyasını keşfetmeye çağırıyor.

Kokteyl hazırlama metotları ile yemek öncesi, yemek sonrası ve uzun içimli olarak üç ana kokteyl grubundan 9 örneğin Mövenpick Hotel Istanbul’un Şef Barmen’i Zeynel Karakuş tarafından uygulamalı olarak öğretildiği kokteyl kursu her ayın üçüncü Pazar günü BarAdoX’da düzenleniyor.

15 Mayıs 2005, Pazar günü 15.00-17.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek olan kurs, katılımcıların hazırladıkları ballı-biberli Nemiroff Votka içeren özel kokteyl, Side Car, White Russian, Mojito, Green Devil, Negroni gibi kokteyllerin tadılması ile sona erecek. Kurs bitiminde katılımcılara sertifikaları ile birlikte üçlü Nemiroff votka shot bardağı, Nemiroff honey-pepper vodka ve shaker hediye edilecek.
Ücretin 75 YTL olarak belirlendiği kokteyl kursuna katılıp, evde sevdiklerine ve arkadaşlarına kendi yaratıcılıklarını kullanarak hazırladıkları özel karışım kokteylleri ikram etmek isteyenler (0212 ) 319 29 29’dan Yiyecek-İçecek ofisini arayıp kayıt yaptırabilirler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT