Nazım Hikmet Kültür Merkezi Atölyeleri

Tarihler: 15 Aralık 2008 Pazartesi ~ 21 Aralık 2008 Pazar Çeşitli gün ve saatler

Yer: Nazım Hikmet Kültür Merkezi

Nereden Alınır: www.nazimhikmetkulturmerkezi.org

Adres: Bahariye Cad. Ali Suavi Sok. (Sanatkârlar Sk.) No:7 Kadıköy Adalar İstanbul

Telefon: 0216 414 22 39

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 15, 2008 ~ Ara 21, 2008

ATÖLYELER

Rusça 1. Kur Atölyesi: Yeni dönem başlangıç kuru 15 Ekim Çarşamba 19:30’da başlayacaktır. Her Çarşamba -Cuma 19:30-21:30’da gerçekleşecek olan atölyenin 1 kuru 2 ay sürüyor. Toplam sekiz kurdan oluşuyor.

İspanyolca 1. Kur Atölyesi: Yeni dönem başlangıç kuru 14 Ekim Salı 19:30’da başlıyor. Her Salı -Perşembe 19:30-21:30’da gerçekleşecek olan atölyenin 1 kuru 2 ay sürüyor. Toplam sekiz kurdan oluşuyor.

Dans 1. Kur Atölyesi: Alev Akçin yönetiminde, Salsa, cha cha, rumba, merenge danslarının temel figürlerinden yola çıkılarak beş kurluk bir programı kapsayan atölyenin ilk dersi 12 Ekim Pazar saat 14:00’da başlayacaktır. Her Pazar 14:00’da gerçekleşecek olan atölyenin 1 kuru 2 ay sürüyor.

Fotoğraf Atölyesi: Dördüncü yılına giren NHKM Fotoğraf Atölyesi’nin yeni dönemi 18 Ekim Cumartesi Saat 14:00’da başlıyor! Atölye, önceki dönemlerde olduğu gibi 6 hafta sürecek. Her Cumartesi 14:00-18:00 saatleri arasında gerçekleşecek. Dersler: Fotoğraf Tarihi, Makine Bilgisi, Işık, Çekim Teknikleri, Kompozisyon, Dijital, Fotoğraf Değerlendirmesi gibi dersleri ve çekim gezilerini kapsamaktadır.

Desen Atölyesi: Bu atölye, resimle ciddi olarak ilgilenen, güzel sanatlara hazırlanan ve ben bu işi yapmak istiyorum diyen herkese açık. Bununla birlikte bu atölye ne bir “hobi” ne de bir “güzel sanatlara hazırlık” atölyesidir. Karakalem desen eğitimi, sanat tarihi konuşmaları ve çizim teknikleri başlıklarından oluşan atölye, Ender Özer yürütücülüğünde 12 Ekim Pazar saat 13:00’da başlıyor. Dersler her Pazar Saat 13:00-16:00 saatleri arası gerçekleşecektir.

Keman Atölyesi: Temel müzik teorisi ve solfej derslerinin de dahil olduğu atölye Berrak Bahar yönetiminde devam ediyor. Atölyenin yeni dönemi 28 Eylül Pazar 14:00’da başlayacaktır.

Flamenko Gitar: Temel müzik teorisi ve solfej derslerinin de dahil olduğu atölye Özgür Ay yönetiminde devam ediyor. Atölyenin yeni dönemi 28 Eylül Pazar 14:00’da başlayacaktır.

Arkeoloji Atölyesi (Megalitik Kültürler, Genel Arkeoloji, Kazı Teknikleri): 16 Ekim Perşembe ve her Perşembe saat 13:00’da arkeolog Ufuk Baş Arığ’ın yönetiminde başlıyor. Arkeoloji Atölyesi, uygarlığın 15.000 yıl ve daha öncelerinde başlayan yaşam biçimi ve binyıllar içinde gerçekleşen yayılımı ile zamanımıza kadar gelen kültür birikimini tüm yaşama bilgilerini destan ve efsaneleri de göz ardı etmeden jeoloji-antropoloji-zooloji-botanik ve kimya ilimlerinden de destek alarak, tarihin, doğanın, toprağın derinliklerinden çıkarıp insanlık alemini geçmişi ile buluşturan Arkeoloji ilmi ve uyguladığı araştırma-kazı-belgeleme teknik ve metodlarını içermektedir. Arkeologlarla, bölgeye ilişkin kültürel ve teknik konuları içeren çalışmalar NHKM’de yapılmaktadır.
Tüm atölye çalışmalarına kayıtlar devam etmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT