Nevşah Fidan`la Aşkınız Kalıcı Olsun!

Tarihler: 12 Şubat 2009 Perşembe ~ 15 Şubat 2009 Pazar 12-15 Şubat

Yer: Nevşah Fidan

Nereden Alınır: www.nevsahfidan.com

Telefon: 0532 435 45 61

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 12, 2009 ~ Şub 15, 2009
NEVŞAH FİDAN’LA AŞKINIZ KALICI OLSUN!
12-15 ŞUBAT – THE LİFECO

Birlikte olduğunuz insanı daha iyi anlamak, bilmedikleriniz farketmek, ifade edemediklerinizi söylemek, en önemlisi sürekli ve sağlıklı bir aşk ilişkisi yaşamak istiyorsanız; “AŞKIN MUCİZESİ Semineri”ne dilerseniz eşiniz ile birlikte dilerseniz tek katılın!

Dünyanın en iyi Nefes Eğitmeni ve Yaşam Koçları arasında yer alan Nevşah Fidan, Life Mastery Programı kapsamında 12-15 Şubat tarihleri arasında sadece Sevgililer Günü’ne özel gerçekleştireceği seminere katılacak çiftler, ilişki içinde yaşanan korku, endişe, stres, yalnızlık, tatminsizlik gibi birçok sıkıntı ve problemden arınacak; yerine mutluluk, bereket, huzur ve sınırsız sevginin yaşandığı uzun vadeli bir ilişkinin sahibi olacak.

“Aşkın Mucizesi Semineri” sonunda, katılımcı çiftler arasında yapılacak çekilişte bir çifte % 50 indirim hediye edilecek.

Üç gün sürecek ve Sevgililer Günü’ne özel organize edilen seminere eşiniz, yaşam yolculuğu içersinde karşılaştığınız sevgiliniz ile birlikte katıldıktan sonra bir ilişki içinde mutluluğu yakalamanın gücü ve bilgeliğine sahip olduğunuzu göreceksiniz.

Yeni bir hayata merhaba demek için bu semineri sakın kaçırmayın!
Rezervasyon ve bilgi için: 0532 435 45 61
Tarih: 12-15 Şubat
Saat: Tüm gün
www.nevsahfidan.com


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT