Pamuk Eller İşe

Tarihler: 26 Şubat 2011 Cumartesi ~ 26 Şubat 2011 Cumartesi 15.00 – 17.00

Yer: Cervantes Enstitüsü

Ücret: 20 TL

Adres: Tarlabasi Bulvari Zambak Sokak 33 Taksim İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 292 65 36

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 26, 2011 ~ Şub 26, 2011

İstanbul Cervantes Enstitüsü 26 Şubat Cumartesi Günü anadili İspanyolca olan ya da orta seviyede İspanyolca bilen çocuklar için ‘Pamuk Eller İşe’ adlı bir etkinlik düzenliyor. Saat 15.00 de başlayıp iki saat sürecek olan etkinlik çocukların yaratıcılıklarını ve hayal güçlerini harekete geçirmeyi hedefliyor

Çocuklar için gerçekleştirilecek bu atölye ile plastik sanatlar kullanılarak bir hikaye anlatılıyor. Atölyede çocuklar ‘Garbancito’ (Kalandraka, 2009) isimli hikayenin ana kahramanını hamurla hazırlayarak, basit hamur tekniklerini ve tekniklerin sanatsal kullanımını öğrenecek, el becerilerini ve el-göz uyumlarını geliştirebilecekler.

Etkinliği Ana Michelle Malagon yönetiyor. Malagon 1982 Venezuela doğumlu. Okul öncesi eğitim konusunda uzman; çocuklar, gençler ve yetişkinler için hamur modelli çalışmalar konusunda da derin bir tecrübe ve birikime sahip.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT