Pepee, İlk Kez Carrefour AVM’lerde Çocuklarla Buluşacak

Tarihler: 21 Ocak 2012 Cumartesi ~ 27 Ocak 2012 Cuma

Yer: Carrefour İçerenköy AVM

Adres: Küçükbakkalköy Mah. Dudullu Asfaltı No:1 Ataşehir/İstanbul Ataşehir İstanbul

Telefon: 0216 655 00 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 21, 2012 ~ Oca 27, 2012

Düşyeri 'nin 3-6 yaş grubu çocuklar için özel olarak tasarladığı ve kendi yaş grubunun fenomeni olan Pepee, ilk kez alışveriş merkezlerinde çocuklarla bir araya gelecek. 21 Ocak-5 Şubat tarihleri arasında hafta içinde Carrefour Alışveriş Merkezleri’nde Pepee etkinlikleri düzenlenecek. Hafta sonları Pepee’nin Dünyası çocuklarla olacak. 21-22 Ocak, 28-29 Ocak ve 4-5 Şubat Cumartesi Pazar günleri Pepee, çocuklarla şarkılar söyleyip halay çekecek ve imza saatinde çocuklarla buluşacak...

Çocukların 3,5 yıldır “TRT Çocuk” ekranlarında hayranlıkla izlediği ilk Türk çizgi film karakteri Pepee, 21-27 Ocak tarihleri arasında Carrefour İçerenköy, 23 - 29 Ocak tarihleri arasında Carrefour Bursa ve 30 Ocak- 5 Şubat tarihleri arasında da Carrefour Ankara’da çocuklara unutulmaz saatler yaşatacak.

Hafta içi 12:00-18:00 saatleri arasında Carrefour Alışveriş Merkezleri’nde gerçekleşecek etkinliklerde çocuklar Pepee görselli yapboz ve kart oyunları oynacaklar. Pepee baskılı balonların dağıtılacağı etkinliklerde Pepee maskesi boyama ve boyama kitabı atölye çalışmaları gerçekleşecek.

Hafta sonları ise Pepee’nin Dünyası çocuklarla buluşacak. 12:00-19:00 saatleri arasında çocuklar, Pepee ile şarkılar söyleyecek, halay çekip dans edecekler. Pepee kitap ve dergileri çocuklar için imzalayacak. Çocuklar ayrıca hayran oldukları Pepee maskotu ile fotoğraf çektirmek için birbirleriyle yarışacaklar.

Etkinlikte bir araya gelecek çocuklar Pepee, annesi, babası, nenesi, dedesi, teyze kızı Şila, minik kız kardeşi Bebee ve Zulu (zürafa) karakterleri eşliğinde çeşitli animasyon ve eğlenceli aktivitelere katılacaklar.

Milli çizgi Film Karakterimiz Pepee
4 yaşında bir erkek çocuk olan Pepee’nin çok sevilen ve büyük ilgi ile izlenen çizgi filmleri, Düşyeri Çizgi Film Stüdyoları tarafından üretilerek, 3,5 yıldır TRT Çocuk ekranlarından çocuklara ulaşıyor. 3-6 yaş grubu çocukların fenomeni haline gelen Pepee çizgi filmleri, Türkiye’nin önde gelen genç akademisyenlerinden danışmanlık alınarak oluşturuluyor. Eğitici değeri üzerine titiz bir çalışma yürütülen Pepee çizgi filmlerinde Türk aile yaşamından örnekler sunuluyor.

Carrefour Alışveriş Merkezleri Pepee Etkinlik Programı:

Hafta içi 12:00-18:00 (Boyama, yapboz ve kart oyunları oynama)
Hafta sonu 12:00-19:00 (Pepee'nin dünyasında tüm karakterler ile buluşma)

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT