Prens Adalarına Mavi Yolculuk

Tarihler: 14 Mayıs 2017 Pazar ~ 14 Mayıs 2017 Pazar 14 Mayıs 2017 09:00

Yer: Bilgi İstasyonu

Ücret: 1. Kategori - 175.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 14, 2017 ~ May 14, 2017
Antonina Turizm tarafından gerçekleştirilecek "Prans Adalarına Mavi Yolculuk Turu"nda yerinizi alın.

Adalar Bizans dönemi boyunca sürgün yeri olarak kullanılmış. Dönemin ulaşım şartları düşünüldüğünde sürgün sayılabilecek bir yer tabi ki. Osmanlı dönemine gelindiği zaman gayrimüslimlerin ve edebiyatçıların belki de kendilerini saklamak için kullandıkları uzak bir köşe olmuştur. Ulaşım imkanları arttıkça adaların kaderi de adeta baştan yazılmış ve İstanbul’da yaşayan insanların kafa dinlemek yada kaçamak yapmak için sığındıkları limanlar olmuştur.
Biz de özel teknemize binip, peşimize Marmara’nın tatlı rüzgarını takıp, gürültüyü, stresi şehirde bırakarak haftanın geri kalanı için enerji depolamak ve güzel bir hafta sonu geçirmek için sizleri İstanbul’un dibinde gizlenmiş ve Ege’nin güzel koylarından rol çalan, Konstantinapolis’in sürgün yeri, İstanbul’un cenneti adaların güzel koylarında, bütün adaları çepeçevre dolaşarak yapacağımız mavi yolculuğumuza davet ediyoruz.

Buluşma Yeri ve Saati: Kabataş İskelesi Petrol Ofisi önü – Saat: 09.00

Güzergah: Özel tekneyle Kınalıada, Burgazada, Kaşık Adası, Heybeliada, Büyükada civarını geziyoruz. Gezimizin ardından Büyükada’ya yanaşıyor ve tekneden iniyoruz. Öğle yemeğinin ardından, Büyükada’da yapacağımız gezimizden sonra Adalar Müzesini geziyoruz. Geziden sonra tekneye binip adaların etraf koylarını geziyoruz

Fiyata Dahil Hizmetler: Uzman rehberlik, özel tekne, sabah poğaçası ve çayı, kilise bağışları, öğle yemeği, akşam kuru pasta / çay ikramı, müze giriş ücretleri.

Hediyemiz:
Tur bilgi notları

Önemli Notlar:
1-Tur programımızda belirtilen saatte teknemiz hareket edecektir ve grubumuz tura başlayacaktır. Tur buluşma yerimizde hareket saatinden 15 dakika önce bulunmanızı gerekmektedir. Geç kalınması durumunda sorumluluğun firmaya ait olmadığını belirtmek isteriz.
2-Tura gelirken yanınızda şapka, güneş gözlüğü ve güneş kremi getirmenizi rica ederiz.
3-Turumuz sırasında yüzme amaçlı bir mola verilmeyecektir.

- Bilet alanların 444 54 18 nolu telefondan kayıt yaptırmaları gerekmektedir. - Tur buluşma yerinde hareket saatinden 15 dakika önce bulunmanızı gerekmektedir. Geç kalınması durumunda sorumlululuk firmaya ait değildir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT