Profilo AVM’de Sömestr Hiç Bitmesin!

Tarihler: 20 Ocak 2012 Cuma ~ 05 Şubat 2012 Pazar

Yer: Profilo AVM

Adres: Cemal Sahir Cad. No:33 - Mecidiyeköy İstanbul Mecidiyeköy İstanbul

Telefon: 0212 216 44 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 20, 2012 ~ Şub 5, 2012

İstanbul’un merkezinde alışverişin ve eğlencenin kalbi Profilo Alışveriş Merkezi, sömestr etkinlikleri kapsamında çocuklar için eğlence dolu bir program hazırladı.

Minik baylar ve bayanlar 20 Ocak – 05 Şubat tarihleri arasında eğlenceyi doyasıya yaşayacaklar.

Profilo Alışveriş Merkezi, sömestr tatili için dopdolu bir program hazırladı. Çocukların eğlenirken aynı zamanda el becerilerini geliştirecekleri atölyeler, bu sömestrin unutulmazları olacak. 21 Ocak’ta Origami Atölyesi, 22 Ocak’ta Çerçeve Yapım Atölyesi, 28 Ocak’ta Tiyatro Atölyesi, 29 Ocak’ta Çorap Kukla Yapım Atölyesi, 04 Şubat’ta Maske Yapım Atölyesi ve 05 Şubat’ta Elizi Anahtarlık Yapım Atölyesi ile çocuklar hoşça vakit geçirecekler. Tüm atölye çalışmaları 15:00-18:00 saatleri arasında düzenlenecek.

21 Ocak saat 14:00’de çocuklar, üç neslin çocuk kitabı yazarı Gülten Dayıoğlu ile Remzi Kitapevi’nde buluşacaklar.

Bunların yanı sıra, 20 Ocak - 05 Şubat tarihleri arasında hafta içi her gün saat 14:00 ve 18:00 arası Çocuk Animasyonu aktivitelerinde hayal kahramanları ve palyoçalar ile yüz boyama, jenga, halat çekme, çuval giyme, sandalye kapmaca gibi birbirinden eğlenceli oyunlarla çocuklar sömestr tatilinin bitmesini hiç istemeyecekler.

İstanbul’un kalbinde kültür, alışveriş ve eğlencenin merkezi Profilo AVM’nin ziyaretçilerine sürprizleri önümüzdeki günlerde de sürecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT