Rainforest Cafe’de ‘Eğitim Turları’ tüm öğrencileri maceraya ve öğrenmeye davet ediyor…

Tarihler: 12 Mayıs 2008 Pazartesi ~ 16 Mayıs 2008 Cuma

Yer: Rainforest Cafe

Nereden Alınır: Rainforest Cafe’de ‘Eğitim Turları’ tüm öğrencileri maceraya ve öğrenmeye davet ediyor…

Adres: İstinye Park, İstinye Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212 345 62 62

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 12, 2008 ~ May 16, 2008
Rainforest Cafe’de ‘Eğitim Turları’ tüm öğrencileri maceraya ve öğrenmeye davet ediyor…
İstanbul’un en gözde Alışveriş ve Yaşam Merkezi olan İstinye Park’ta yağmur ormanları konseptiyle yaratılmış Rainforest Cafe, tüm öğrencileri doğayı yaşatan egzotik ve eğlenceli atmosferi ile çok eğlenceli ’Safari Maceresına’ çağırıyor

Şehrin merkezinde doğayı yaşatan Rainforest Cafe; birden bire çakan şimşekleri, meraklı gorilleri ve heybetli filleri, okyanuslardan gelen ve insanın gözlerini kamaştıran renklerdeki dev akvaryum içinde yüzen balıkları ile birlikte sizleri yağmur ormanları konseptini yaşatmaya devam ediyor.

Öğrencilere Özel ’Eğitim Turları’...
Konseptinin en önemli özelliği her yaş, her zevk ve her gelir grubundan misafiri şehrin karmaşasından uzak bir ortamda farklı bir dünyada bir araya getiren Rainforest Cafe, öğrenci ziyaretçileri için düzenlediği ’Eğitim Turları’yla öne çıkıyor.
Yağmur Ormanları konseptiyle yaratılmış muhteşem dekorunda ’Safari Turları’ düzenleyen Rainforest Cafe’de bu tura katılan minik ziyaretçiler 1 saat boyunca, yağmur ormanları, yağmur ormanlarında yaşayan canlılar, yağmur ormanlarını ve doğal hayatı korumak için yapılması gerekenler gibi doğa ve yaşama ait pekçok bilgiyi uzman eğitmenler eşliğinde eğlenceli bir turla öğrenme imkanına sahip oluyorlar.
Açıldığından beri şimdiye kadar tüm özel ve resmi okullardan büyük ilgi gören eğitim turlarına şimdiye kadar binin üzerinde öğrenci katıldı. Turun sonunda başarı sertifikasıyla ödüllendirilen öğrenciler, sonrasında Rainforest Cafe mutfağının en kaliteli ve taze malzemelerinden oluşan zengin yiyecek ve içecek mönüsünden de yararlanıyorlar.

Harika bir gün geçirmek, gülümsemek, eğlenmek ve eğlenirken de öğrenmek için ideal bir fırsat sunan Rainforest Cafe’deki ’Eğitim Turları’ 1995’ten beri dünyadaki tüm Rainforest Cafe’lerde öğrencilere yönelik yapılan bir uygulama olmasıylada öne çıkıyor.
1.200 metrekare alan üzerinde, Türkiye’nin en gözde alışveriş merkezi olan İstinye Park’ta haftanın yedi günü 10:00- 22:00 saatleri arasında hizmet veren Rainforest Cafe’deki ‘Eğitim Turları’na tüm öğrencileri bekliyoruz...
Ayrıntılı bilgi için; 0212 345 62 62

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT