Sakıp Sabancı Müzesi`nde Atölye Çalışmaları

Tarihler: 29 Aralık 2008 Pazartesi ~ 30 Aralık 2008 Salı Çeşitli saatler

Yer: Sabancı Üniversitesi Sakıp Sabancı Müzesi

Nereden Alınır: Sakıp Sabancı Müzesi

Adres: Sakıp Sabancı Caddesi No: 22 Emirgan Emirgan İstanbul

Telefon: 0212 277 22 00 / 137

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 29, 2008 ~ Ara 30, 2008

Sabancı Üniversitesi Sakıp Sabancı Müzesi (SSM), sanat eğitimi konusundaki etkinliklerine, sanatçı Cengiz Özer’in çocuk ve yetişkinlere yönelik ücretli atölye çalışmalarıyla devam ediyor.

Paris’teki Louvre Müzesi’nde uzun yıllar benzer bir görevi yürüten Cengiz Özer’in yapacağı çalışmalar, yeni eğitim ve öğretim yılı öncesinde, takım ruhunu canlandırmak amacını taşıyor.

SSM’nin ücretsiz atölye çalışmalarına gelen yoğun talep üzerine; öğrenciler, meraklılar ve profesyonel gruplar için farklı konseptlerde ve ücretli düzenlenecek etkinliklerle, müze ve mekanlarının çok sayıda kişinin kullanımına açılması hedefleniyor.
Etkinlikler, restorasyonu bu sene başında tamamlanan Ahşap Köşk’teki yeni atölyede aralıksız devam edecek. 20 Eylül’de açılan İstanbul’da Bir Sürrealist: Salvador Dalí sergisi süresince de, sergiyle paralel olarak ücretli atölye çalışmaları gerçekleştirilecek.

SSM Eğitim Bölümü’nün düzenlediği ücretli etkinliklerde gerekli malzemenin temini ve ön hazırlık çalışmalarının yapılabilmesi için, 1 hafta önceden rezervasyon yaptırılması gerekiyor. Ücretler kişi başı olup, etkinliğe göre belirleniyor. Katılımcılar, müzeyi ücretsiz ziyaret edebiliyor.
Bilgi ve rezervasyon için ilgili telefon aranabilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT