santralistanbul`da Çağdaş Sirk ve Sokak Sanatları 5

Tarihler: 15 Eylül 2008 Pazartesi ~ 18 Eylül 2008 Perşembe 15-18 Eylül 2008

Yer: santralistanbul

Ücret: Ücretsiz

Adres: Silahtarağa Mah. Kazım Karabekir Cad. No: 1, Eyüp Eyüp İstanbul

Telefon: 0212 311 77 04

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 15, 2008 ~ Eyl 18, 2008
santralistanbul’da Çağdaş Sirk ve Sokak Sanatları Atölyeleri 5 “İleri Jonglörlük”
santralistanbul ve İstanbul Bilgi Üniversitesi Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetimi Programı, Çağdaş Sirk ve Sokak Sanatları projesi kapsamında Académie Fratellini (Fransa) eğitmenleri yönetiminde sokak ve sirk sanatları alanında yürütülen atölye çalışmalarına ev sahipliği yapıyor. Atölyelerin beşinci bölümü ileri jonglörlük üzerine uzmanlaşmış Vincent Berhault tarafından gerçekleştiriliyor.

santralistanbul ve İstanbul Bilgi Üniversitesi Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetimi Programı’nın Fransız Kültür Merkezi işbirliği ile düzenlediği Çağdaş Sirk ve Sokak Sanatları projesi kapsamında düzenlenen atölye çalışmaları devam ediyor.

8 Eylül – 18 Eylül 2008 tarihleri arasında gerçekleşecek beşinci atölye, jonglörlük, dans ve tiyatro konularında uzmanlaşmış Vincent Berhault tarafından gerçekleştirilecek.
Vincent Berhault atölye çalışmalarında, profesyonel olarak jonglörlük, dans ve tiyatro alanlarında çalışan insanlarla bir araya gelecek. Geçtiğimiz atölyelerde de olduğu gibi, katılımcılar atölye sonunda performanslarını sunma fırsatı bulacak. Atölye sonrasında yapılan bu gösterimler ile, hem bu alanda çalışanlar bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunacak, hem de yapılan çalışmaların geniş kitlelerle paylaşılması sağlanacak.

Atölyeye katılım ücretsizdir ve 10 kişi ile sınırlıdır. İki hafta boyunca sürecek atölyeye devam zorunludur. Atölye, İngilizce olarak yapılacaktır. (Katılımcıların yardımıyla çeviri yapılabilir.)
Çağdaş Sirk ve Sokak Sanatları Atölyeleri 5
Atölye Yürütücüsü: Vincent Berhault
8 Eylül – 18 Eylül 2008
santralistanbul, E-4 Binası / Siyah Atölye
10:00 – 17:00
Kayıt için: Funda Açıkbaş | 0212 311 77 04 | facikbas@bilgi.edu.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT