Şehrin Fırıncıları SALT Galata’da

Şehrin Fırıncıları SALT Galata’da

Tarihler: 19 Kasım 2016 Cumartesi ~ 19 Kasım 2016 Cumartesi Saat 14:00 - 17:00

Yer: Neolokal Teras

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 19, 2016 ~ Kas 19, 2016

Futurefarmers’ın Beraber Yoğurmak atölyesi için SALT Galata’ya kurulan odun fırını, Kök Projekt’in yeni ekmek yapım programıyla yeniden çalışmaya başlıyor.

Kök Projekt, yeni programı Şehrin Fırıncıları ile İstanbul’da artizan ekmek yapımına dair farkındalığı artırmayı amaçlıyor. Davetli fırıncıların katılımcılarla ekmek yapacağı, ekşi maya üzerine konuşacağı etkinlikler, Futurefarmers’ın Beraber Yoğurmak atölyesi için geçen Haziran’da haricî bir odun fırınının kurulduğu SALT Galata’da gerçekleştirilecek.

Her etkinlikte üçer fırıncı, ekşi maya ekmeklerini fırında pişirmeye hazırlanırken kişisel teknik ve tariflerinden bahsedecek, kentte bağımsız ekmek üretiminin farklı bağlamlarda önemini anlatacak.

İlki 19 Kasım Cumartesi günü 14.00-17.00 saatlerinde, Sinan Büdeyri (Nino Bakery), Sandy Sarpaş (Naan Bakery) ve Murat Demirtaş (Fırınımdan Ekmekler) eşliğinde düzenlenecek olan etkinlikler herkesin katılımına açıktır. SALT Galata’daki odun fırını, Neolokal’in terasında yer almaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT