Sınırsız Düş

Tarihler: 20 Nisan 2009 Pazartesi ~ 21 Nisan 2009 Salı

Yer: Sakıp Sabancı Müzesi

Ücret: 50 TL

Adres: Sakıp Sabancı Cad. No: 22 Emirgan Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212 277 22 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 20, 2009 ~ Nis 21, 2009
“Sınırsız Düş” eğitim atölyesi, Sakıp Sabancı Müzesi’nde başlıyor!
S.Ü. Sakıp Sabancı Müzesi’nin düzenlediği “Sınırsız Düş” eğitim atölyesi, 21 Mart 2009 Cumartesi günü başlıyor. Atölyede, çocukların daha katılımcı olabileceği ve kendilerini daha somut ifade edebileceği çalışmalar yaptırılarak, zamanı en etkin biçimde kullanmaları öğretilecek. Atölyeyle; çocukları düşünmeye ve sorgulamaya yönlendirmek, konuşmaya özendirmek, kişisel becerilerini ön plana çıkartarak güven duygularını pekiştirmek, her türlü çalışmada “düşünme” temel alınarak sınırsızca üretmelerini sağlamak hedefleniyor. Atölye çalışmaları cumartesi günleri, 11:00 –13:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Çalışmalar, doğaçlama ve ısınma, öykü yaratma ve ezberleme, sözel ve beden diliyle anlatım gibi bölümlerden oluşuyor. Her bölüm kendi içinde, grubun özelliklerine ve yaşına göre farklı aktivitelerden oluşuyor. Bunlar, kelimelerle oynamak, canlı heykel yapmak, müziği boyamak, düşte gezmeye gitmek olarak örneklendirilebiliyor. Halen Beykoz’da çalışmalarını sürdüren, Beykoz Vakfı Çocuk Tiyatrosu kurucusu R. Sinan Akbaşak tarafından yürütülecek aktivitelerin ana kavramlarını, müziği görmek, resmin sesini duyabilmek, öğrenmeyi öğrenmek ve düşündüğünü söyleyebilmek oluşturuyor.

Katılım ücretinin 50 TL olduğu atölye sınıfları, 15 katılımcıyla sınırlı olup, 7 - 15 yaş grubuna yönelik eğitim veriyor.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT