Spor ve Eğlence Bu Şenlikte Bir Arada

Tarihler: 12 Şubat 2011 Cumartesi ~ 13 Şubat 2011 Pazar

Yer: Küçükyalı Kadir Has Anadolu Lisesi

Adres: Merkez Mah. Güven Sok. No:1 Küçükyalı Maltepe İstanbul Maltepe İstanbul

Telefon: 0216 417 59 56

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 12, 2011 ~ Şub 13, 2011

Bu yıl 15. si düzenlenecek olan ES Voleybol “Mini Voleybol Şenl iği”, birbirinden renkli etkinliklerle 12–13 Şubat 2011 tarihlerinde Küçükyalı Kadir Has Anadolu Lisesi’nde gerçekleşiyor.

Es Voleybol’un çocuklara voleybolu sevdirmek ve daha yaygın bir biçimde oynanmasını sağlamak amacıyla geleneksel olarak düzenlediği “Mini Voleybol Şenliği”, 12–13 Şubat 2011 tarihlerinde gerçekleşiyor. Spor ve eğlenceyi bir arada sunan etkinlikte minik sporcuların, aileleri ve arkadaşlarıyla eğlenceli dakikalar geçirmesi hedefleniyor.

Çocukların sesleri ve renkli aktivitelerle 2 gün boyunca şenlenecek olan Küçükyalı Kadir Has Anadolu Lisesi’nde düzenlenecek olan “Mini Voleybol Şenliği”ne, spor ve ilköğretim okullarından yaklaşık 130 takım ve 1000’e yakın öğrenci katılacak.

Spor ve ilköğretim okullarının yanı sıra, ES Voleybol Okulları’na devam eden öğrencilerinde katılacağı “Mini Voleybol Şenliği” ile öğrenciler yoğun geçen bir çalışma döneminin stresini üzerlerinden atacaklar. Kazanan ve kaybedenin olmadığı ve herkesin madalya alacağı voleybol müsabakalarında mücadele edecek sporcular tüm becerilerini rahat bir şekilde sergileyecekler.

Çocuğunuzun şenlik havasında geçecek müsabakalara katılıp, bir takım olarak paylaşmayı, mücadele etmeyi öğrenmesini istiyorsanız, “Mini Voleybol Şenliği” ile ilgili ayrıntılı bilgiye www.esvoleybol.com adresinden ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT