Sporla Dolu Bir Yaz İçin

Tarihler: 21 Haziran 2010 Pazartesi ~ 31 Ağustos 2010 Salı Çeşitli saatler

Yer: Akatlar Club Sporium ve Bostancı Club Sporium

Nereden Alınır: Akatlar Club Sporium ve Bostancı Club Sporium

Adres: Akatlar Club Sporium ve Bostancı Club Sporium Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 444 77 67 - 0216 416 02 02

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 21, 2010 ~ Ağu 31, 2010

SPORLA DOLU BİR YAZ İÇİN

Yaz yaklaştı. Okullar yakında kapanacak. Eğlenceli, hareketli ve yeni arkadaşlıklarla dolu unutulmaz bir yaz geçirmek için Club Sporium Yaz Spor Okulları 3-14 yaş arası çocukları bekliyor.

Akatlar ve Bostancı Club Sporium’un 3-14 yaş arası öğrenciler için düzenlediği Yaz Spor Okulları 21 Haziran’da başlıyor. Yaz Spor Okullarında tam gün ve yarım gün seçenekleri bulunuyor. İsteyenler, programlara hafta içi her gün ya da hafta içi bir gün katılabiliyor. Bu arada ailesiyle tatile çıkacak olanlar kayıt dondurup, tatilin ardından spor okuluna kaldığı yerden devam edebiliyor. Spor okulunda yüzme, basketbol ve tenis gibi tek branş programlarından biri de seçilebiliyor.

Çocukların küçük yaşlardan itibaren spora başlamadıkları durumlarda “obez, kilolu, bronşit, astım ve psikolojik hastalıklara” yatkın olabildiklerinin altını çizen yetkililer, spor eğitiminin okul öncesinde başlanmasını tavsiye ediyorlar.

Club Sporium, deneyimli antrenörleriyle yüzme, tenis, basketbol, jimnastik, voleybol, satranç ve sosyal aktivitelerle, çocuklara eğlenceli ve hareketle dolu bir yaz tatili sunuyor.

Akatlar Club Sporium Rezervasyon Tel: 0212 444 77 67 - 0212 385 49 10
Bostancı Club Sporium Rezervasyon Tel: 0216 416 02 02

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT