SSM’de Ücretli Atölye Çalışmaları

Tarihler: 29 Aralık 2008 Pazartesi ~ 31 Aralık 2008 Çarşamba

Yer: Sakıp Sabancı Müzesi (SSM)

Ücret: 50 YTL

Adres: Sakıp Sabancı Cad. No: 22 Emirgan Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212 277 22 00/137

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 29, 2008 ~ Ara 31, 2008
SSM’de Ücretli Atölye Çalışmaları
Sabancı Üniversitesi Sakıp Sabancı Müzesi’nde (SSM), 60. yılını kutlayan Akbank’ın sponsorluğunda düzenlenen “İstanbul’da Bir Sürrealist: Salvador Dalí” sergisi kapsamında ücretli atölye çalışmaları var. Farklı taleplere göre, çocuklar ve yetişkinler için özel olarak programlanabilen etkinlikler yıl boyunca devam edecek. Kişi başına 50 YTL’nin ödeneceği atölye çalışmaları, rehberli müze turunu takiben, Louvre’da uzun yıllar benzer etkinlikleri yönetmiş resim sanatçısı Cengiz Özer eşliğinde yapılacak.

Çalışmalar, karakalem, yağlıboya, akrilik, pastel boyalarla resim ve kolaj uygulamalarını içerecek. Müze turu dahil 2.5 saat sürecek etkinliğin günü ve saati, grupların talebine bağlı olarak tespit edilebilecek. Çalışanların talep etmesi halinde ise çarşamba ve cumartesi günleri, 19:00-22.00 saatleri arasında yapılabilecek.

SSM Eğitim Bölümü’nün düzenlediği ücretli atölye çalışmasında, gerekli malzemenin temini ve ön hazırlıkların tamamlanması için, 1 hafta önceden rezervasyon yaptırılması gerekiyor. Çalışmalar, grupların isteğine bağlı olarak, Türkçe’nin yanı sıra İngilizce ve Fransızca olarak da gerçekleştirilebiliyor.

Bilgi ve randevu İçin: 0212 277 22 00/137

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT