Sünger Bob ve Dora 23 Nisan’da Galleria’da

Tarihler: 21 Nisan 2012 Cumartesi ~ 29 Nisan 2012 Pazar

Yer: Galleria

Adres: Galleria Alışveriş Merkezi Sahilyolu Ataköy - İstanbul Ataköy İstanbul

Telefon: 0212 559 95 60

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 21, 2012 ~ Nis 29, 2012

Galleria, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı büyük bir coşkuyla karşılıyor. Gün boyu sürecek etkinliklerle 23 Nisan sevincini Galleria’da yaşayacak olan çocuklar Dora, Sünger Bob ve sürpriz hediyeleriyle şenlik havasında bir gün geçiriyor.

Türkiye’nin ilk alışveriş merkezi Galleria, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında 21-29 Nisan tarihleri arasında çocuklara yönelik etkinlikler düzenliyor.

Galleria’da 21-29 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek etkinlikler boyunca çocuklar, Sünger Bob’un sualtı dünyasındaki evi Bikini Bottom’da resim boyama, saç yapımı, oyun hamuru, yap-boz aktivitelerine katılıp plazma ekranlarda Sünger Bob’un DVD çizgi filmlerini izleyebilecekler.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Galleria’da gerçekleştirilecek etkinliklerden tüm çocuklar ücretsiz olarak faydalanabilecekler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT