Suriyeli Çocuklar İçin CreAtölye’de Buluşuyoruz!

Suriyeli Çocuklar İçin CreAtölye’de Buluşuyoruz!

Tarihler: 13 Aralık 2015 Pazar ~ 13 Aralık 2015 Pazar 11:00 - 17:00

Yer: CreAtölye

Ücret: 40 TL

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 13, 2015 ~ Ara 13, 2015

Ülkelerinden çok uzakta, farklı bir coğrafya ve farklı bir yaşamın içinde olan Suriyeli çocuklar için ne yapabiliriz fikrinden yola çıkarak; Yabangee, Small Projects İstanbul ve CreAtölye işbirliğinde 13 Aralık Pazar günü çok özel bir brunch ve konser düzenliyoruz.

Zor yaşam şartları altında İstanbul metropolünde yaşamlarında devam eden Suriyeli mülteci çocuklara yardım amacıyla düzenleyeceğimiz özel brunch’ımıza dünyanın pek çok ülkesinden gelen müzisyenler eşlik edecek. Gün boyu sürecek etkinlikte vintage kıyafetler ve dönemsel mobilyalardan elde edilecek gelirin bir kısmı kısmı İstanbul’da yaşayan Suriyeli mültecilere yardım amacıyla Small Projects Istanbul’a (SPI) bağışlanacak. Katılımcıların çocuklarına ise Çocuk Atölyesi tarafından o güne özel bir atölye çalışması yapılacak.

CreAtölye’nin etkinlikleri bununla da bitmeyecek. Gecede sema gösterisi ve modern müzik bir araya geliyor. Sevgi ve saygı ana teması çerçevesinde kurgulanan gecenin gelirlerinin bir kısmı yine Suriyeli mülteci çocuk ve kadınlara yardım amacıyla Small Projects Istanbul (SPI) tarafından kullanılacak.

CreAtolye'nin dönemsel eşyalarla dolu gizemli havasında kendiniz ve çevrenizdekiler için iyi bir şeyler yapıyor olmanın huzuru ile yaşanacak.

Program
11:00-16:00
Canlı Müzik / Bashar Balleh, Osama Izzy, Owen Harris, Mehdi Keylani, Maisa Alhafez, Hamoude Shekh Ali
12:00-16:00
Brunch Ücreti : 40 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT