TEDxİstanbul

Tarihler: 11 Haziran 2016 Cumartesi ~ 11 Haziran 2016 Cumartesi 11 Haziran 2016 12:30

Yer: Volkswagen Arena

Ücret: 1. Kategori - 200.00 TL 2. Kategori - 150.00 TL 3. Kategori - 100.00 TL 4. Kategori - 75.00 TL-Öğrenci 5. Kategori - 50.00 TL-Öğrenci

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: UNIQ İstanbul - Huzur Mah. Maslak Ayazağa Cad. Ayazağa Cendere Yolu No: 4 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 334 01 00

Web: http://blackboxistanbul.com/

E Posta: info@blackboxistanbul.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 11, 2016 ~ Haz 11, 2016
TED lisansıyla TEDxISTANBUL, 11 Haziran'da Volkswagen Arena'da!

21 Kasım 2015'te, 4.000 kişilik katılımla rekor kıran TEDxIstanbul, Türkiye'nin en büyük katılımlı TEDx organizasyonu oldu, videoları milyondan fazla izlendi. Bizi bu yolda yalnız bırakmayan tüm katlımcılarımıza, gönüllülerimize, konuşmacılarımıza ve destekçilerimize sonsuz teşekkür ederiz. 

2016'nın ilk TEDxIstanbul etkinliği ise büyük bir hazırlık ve heyecanla yaklaşıyor. İddialı konuşmacılar "Hareketini Başlat!" teması etrafında sizi 11 Haziran'da tekrar bir araya gelmeye çağırıyor! Konuşmacılarla birebir sohbet etme imkanı bulacağınız konferans bu sene 2 seanstan oluşacak ve birbirinden iddialı konuşmacılarıyla yine zihinleri açacak, ilham verecek.

TEDxIstanbul "Hareketini Başlat" Açıklanan Konuşmacılar

Moderatör: Aslı Şafak, Gazeteci ve Televizyoncu

Türkan Şoray, Sultan
Ahmet Naç, Yeni Nesil Öğretmen
Arif Aygündüz, Bireysel Gönüllü
Ebru Kurbak, Sanatçı ve Tasarımcı
Av. Feyza Altun, Aktivist
Gökhan Ünel, CERN
İzzet Pinto, Televizyon Gurusu
Onur Ertuğrul, Lûgat365
Selçuk R. Şirin, Akademisyen, NYU
Yasin Sert, Çaputçu
Dünya çapında şimdiye kadar 4 milyarın üzerinde izlenme rakamına ulaşan TED konferanslarının lisansıyla İstanbul'da gerçekleşen TEDxIstanbul'da bu sene de 4.500 kişilik  katılımla Volkswagen Arena'nın dolması bekleniyor. TEDxIstanbul'da bugüne kadar Emin Çapa, Ahmet Naç, Sevil Atasoy, Mehmet Aksel, Saffet Emre Tonguç, Metin Hara, Kaan Kayabalı, Nil Karaibrahimgil, Talat Kırış, Markus Lehto ve Dave Troy gibi isimler konuşmacı olarak yer aldı.

Bu sene neden 4.500 kişi hareketini başlatmak için yola çıktı?

Yıllar boyunca TEDxIstanbul olarak insanları aksiyona geçirecek mesajlar seçtik. İvme kazan, kuralları yık, hareket geç... Çünkü biz Mahatma Gandhi gibi bir insanın eylemlerinin toplamı olduğuna inandık. Yapmış oldukları ve yapabilecekleri. Başka hiçbir şey!

Harekete geçtiğimizde, eleştirmeyi bırakıp artık yapmaya başladığımızda bu hareketlerin etkileri sınırsız oluyor. Aksiyonlarımızın toplum üzerinde nasıl etkileri var? Dünya üzerinde? Ya kendinden sonra sayısız etkileşim yaratan aksiyonlar. Hareketini Başlat teması ile tek bir insanın sahip olduğu potansiyele, insanoğlunun başarabileceklerine odaklanacağız ve toplumda anlamlı bir fark/değişim yaratabilmenin yollarını arayacağız. Sanatçılar, bilim adamları, düşünürler ve "yapanlar" ise bu yolculukta bize rehberlik edecekler.

Sen de 11 Haziran'da izleyici olmaktan çıkıp hareketini başlatmaya hazır ol!

- Etkinlikte katılımcılara katılım sertifikası verilecektir. Sertifika talebi için katılımcıların bu adresteki formu doldurmaları gerekmektedir.
- Etkinlikte konuşmalar Türkçe olacağı için simultane tercüme olmayacaktır.
- TEDxIstanbul'un etkinliğin içeriğinde değişiklik yapma ya da etkinliğin tarihini değiştirme ya da etkinliği tamamen iptal etme hakkı saklıdır.
- Program ve Konuşmacı listesi nihai değildir, değişiklik gösterebilir.
- Etkinliğe katılan kişilerin fotoğraf ve video çekimlerinin tanıtım materyallerinde kullanım hakkı etkinlik organizasyonuna ait olup katılımcı, etkinliğe katılarak bu hakkın kullanılmasını kabul etmektedir.
- İndirimli biletler öğretmen, öğrenci ve akademisyenleri kapsamaktadır. Kapıda kimlik ibraz edilmesi zorunludur.
- Gün içinde etkinlik boyunca verilecek tüm yiyecek ve içecek ikramları bilet fiyatına dahildir ve ücretsizdir.
- İTÜ Metro Durağı Windowist çıkışından Volkswagen Arena'ya ücretsiz servisler kalkacaktır.
- Arabayla gelenler Uniq İstanbul otoparkını kullanabilirler. Otopark işletmesi Uniq İstanbul'a aittir ve otopark ücreti kendileri tarafından belirlenmektedir.

TED Nedir?
"Technology", "Entertainment" ve "Design" sözcüklerinin baş harflerinden oluşan TED, "Paylaşmaya Değer Fikirler" sloganıyla yola çıkan ve kar amacı gütmeyen bir küresel konferanslar serisidir. 1984 yılından günümüze uzanan konferanslar serisinin asıl amacı, farklı alanlardaki ileri derecede bilgi sahibi kişilerin konuşmalarıyla bilgi alışverişine zemin oluşturmaktır.

TEDx Nedir?
TEDx, "ideas worth spreading" sloganının ruhuyla, TED benzeri bir deneyimi yerel ve bağımsız olarak gerçekleştirmek amacıyla düzenlenen bir etkinliktir. TEDx etkinlikleri küçük topluluklara TEDTalks videolarını ve canlı konuşmaları bir arada izleme ve tartışma imkanı verir. TED Konferansları TEDx etkinliklerine birer rehber olmakla birlikte TEDx etkinlikleri bağımsız birer organizasyondur. TEDTalks ve TEDxTalks videoları şimdiye kadar internette 4 milyarın üzerinde hit aldı.

- Kapı Açılış 12:30- Etkinlik Başlangıç 13:15- Öğrenci biletleri sadece öğrenci kimliği ile geçerlidir.- Organizasyon şirketi, bilet fiyatlarını değiştirme hakkına sahiptir.   - Organizasyon şirketi, programda değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT