TV - Sinema Oyunculuk Atölyesi

Tarihler: 18 Ocak 2014 Cumartesi ~ 18 Ocak 2014 Cumartesi 11:00

Yer: Bo Sahne

Ücret: 1. Kategori - 2600.00 TL(Tüm Eğitimin Fiyatıdır)

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Ağa Hamamı Sokak, No: 18 Cihangir Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 18, 2014 ~ Oca 18, 2014

TV - Sinema Oyunculuk Atölyesi kendi alanlarında uzman eğitmenlerle BO Studio’ da sizleri bekliyor.

Sinema – TV sektörünün içinde olan, olmayı isteyen oyuncu ve oyuncu  adaylarını, kamera önü oyunculuğuna hazırlayan bir atölye çalışmasıdır. Kamera önünde var olabilmek için Oyunculuk eğitiminin yanı sıra, kamera açılarını, yönetmen-oyuncu ilişkisini de bilmek gerekir. 

Sektörde zamanla yarışıldığı göz önünde bulundurulursa, kamera önü deneyimi olan bir oyuncunun, projelere tercih edilme olasılığı daha fazladır. Katılımcılar, deneyimli oyuncu ve yönetmenlerle maximum 15 kişilik sınıflarda çalışırlar.


Hafta Sonu; Cumartesi – Pazar günleri
Saat 11:00-14:00

Neden BO Studio?

"* Eğitimlerimizi maximum 15 kişilik sınıflarda veriyor ve öğrencilerimizle birebir ilgileniyoruz.
* Müfredatımızı öğrencilerimizin performanslarına göre her sınıf için özel oluşturup uyguluyoruz. 
* İsmi geçen tüm eğitmenler bizzat kendileri derse giriyor!
* Zaman zaman derslerimizi Tiyatro salonumuzda yapıyoruz.
* Eğitimin ilerleyen safhalarında usta oyuncu, yönetmen ve yapımcılar konuk ediyor, workshoplar yapıyoruz. * Başarılı öğrencilerimizi dizi, film, reklam görüşmelerine yönlendiriyor, sektörle tanışmalarını sağlıyoruz.

Biz oyuncu yetiştirmiyoruz, oyunculuk eğitimi veriyoruz…
Bizoyuncular

* Doğru ve etkileyici konuşmanın anahtarını sizlere 'Diksiyon' dersinde Damla Özen verecek.
* Bir oyuncunun oynadığı sahne içerisinde, bedensel teknik anlamında bilinmesi gereken her şeyi 'Hareket ve Mimik' dersinde uygulamalı olarak öğreniyor olacaksınız. 
* Her şeyde olduğu gibi oyunculukta da temel, sağlam atılmalı. Bu sebeple yaratıcılıkta sınır tanımayan ve sizlere sınırsız kapılar açacak olan ‘Yaratıcı Drama' derslerine; Sennur Nogaylar girecek.
* Ruhun gıdası olan müziğin oyunculuğa katkısı tartışılmaz. Müzik eşliğinde kulağınızı ve ritim duygunuzu geliştireceğiz. Müziği ve oyunculuğu birleştiren Efe Ünal 'Müzikli Oyunculuk' dersinde ruhunuzu da besleyecek.
* Oyunculuğun en özel yanı ortaya çıkarılan karakterdir. Sizin malzemenizle, karakterin verilerinin bir araya gelmesini sağlayacak olan Prof. Dr. Mansur Beyazyürek, 'Karakter Yaratma' dersinde size yol gösterecek.
* Yarattığınız karakteri oynamanın inceliklerini sizlere uygulamalı olarak öğretecek ve gösterecek olan Bedia Ener, Levent Özdilek ve Bülent Polat  'Rol' dersinde karşınıza çıkacak.
* Her şey bununla bitmiyor. Önemli olan, tüm bunları kameranın önünde yapmak . Kamerayla olan ilişkinizi anlayıp sizi geliştirebilecek olan tek kişi ise bir yönetmendir bu esnada. İşte bu sebeple yönetmenimiz Cankat Ergin 'Kamera Önü' dersinde sizlerle birlikte olacak. 
* Öğrendiğiniz ve bildiğiniz her şeyi gösterebilmenin tek yolu onları uygulayabileceğiniz bir iş bulmaktan geçer. İş bulabilmek için hemen her oyuncu "audition"a (seçmelere) girmek zorundadır. Seçmelerde yapmanız ya da yapmamanız gereken her şeyi sizlere 'Audition Teknikleri' dersinde Nilüfer Bıyıklı öğretecek.
* Tüm bunların yanı sıra oyunculuk sanatının Türkiye'deki önemli isimlerinden Burak Sergen, Tamer Levent, Serhat Kılıç, Sezin Akbaşoğulları workshoplar da sizlerle olacak.

Eğlenceli nefis bir yolculuk için sizi bekliyoruz..."

- Başlama tarihi: 18 Ocak 2014
- Bitiş tarihi: 11 Mayıs 2014- Hafta sonu, cumartesi ve pazar günleri: Saat 11:00-14:00

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT