Yap Yapıştır Atölye Yeni Yılı Birbirinden Renkli Atölye Çalışmaları ile Karşılıyor

Tarihler: 08 Aralık 2011 Perşembe ~ 22 Aralık 2011 Perşembe

Yer: Yapyapistir.com Atölye

Nereden Alınır: www.yapyapistir.com

Adres: Şehit Erdoğan İban Sok. No 14-B Akatlar Etiler İstanbul Etiler İstanbul

Telefon: 0212 351 81 54

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 8, 2011 ~ Ara 22, 2011

Kişiye özel parti konseptleriyle dikkat çeken Yap Yapıştır Atölye'de Aralık ayında da birçok atölye var. Doğum günü, baby shower, bekârlığa veda, düğün, beş çayları, şirket partileri gibi özel partiler için konseptler oluşturan Yap Yapıştır Atölye ayrıca bannerlar, cupcake süsleri, popcorn külahları, şekerleme kutuları, hediyelik kutular, kağıt ponpon çiçekler, çikolata kağıtları, kağıt çiçek kovaları, rozetler, tütüler, şişe etiketleri, kurabiye poşetleri, eğlenceli maskeler, özel tshirt ve bodyler ve boardlar gibi pek çok farklı ürünle partileri renklendirmeye devam ediyor.

5 Aralık ve 13 Aralık'taki Kağıt Çiçek Yapım Atölyesi'ne katılanlar kendi yaptıkları çiçeklerle bir arajman oluşturacaklar. Atölye saat 10.30'da başlayacak. 8 Aralık'taki Scrapbook Fotoğraf Süsleme Atölyesi'ne katılanlar eğitmen Sara Navaro ile her hafta farklı teknikleri kullanarak yeni Scrapbook sayfalarını oluşturacaklar. Scrapbook kursları toplam 4 dersten oluşacak. 9 Aralık'ta Parti Süsleme Malzemeleri Atölyesi'ne katılanlar ise kağıt çiçekler, cupcake süsleri, şekerleme kutuları, teşekkür kartları yaparak kendi parti süslerini hazırlamayı öğrenecekler.

12 ve 18 ve 20 Aralık'ta ise Yeni Yıl Süsleri Atölyesi Yap Yapıştır Atölye'de olacak. 16 Aralık Külah Yapımı ve Süslemesi Atölye çalışmasına katılanlar partilerin yeni vazgeçilmezi külahların yapımı ve süslenmesini öğrenecekler. 17 Aralık'ta Çocuklar için Yeni Yıl Süsleme Atölyesi var. Aynı gün yapılacak olan 17 ve 22 Aralık Anne/Baba ve Çocuk Yeni Yıl Süsleme Atölyesi ise ailece güzel bir etkinliğe katılmak isteyenler için. Yeni yıl ağaç süsleri, rengarenk yeni yıl hediye torbaları ve hediye kartı hazırlanacak olan atölye 13.00'de başlayacak 2 saat sürecek.

Yap Yapıştır Atölye'deki bütün bu eğlenceli atölyelerin yanı sıra yapyapistir.com adresinden ise her türlü süsleme malzemesinin satışı da yapılıyor. Hayallerindeki partiyi gerçekleştirmek ya da atölyelere katılmak isteyenler Yap Yapıştır Atölye sahibi sahibi Esra Madran’a 0 212 351 81 54 ve 0 533 220 76 60 numaralı telefonlardan ulaşabiliyorlar.

Kendi süslemelerini almak ya da YapYapıştır’ı daha yakından incelemek isteyenler içinse web adresi: yapyapistir.com.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT