Yaratıcı Drama Yöntemiyle Kitap Okuma Atölyesi

Tarihler: 12 Şubat 2011 Cumartesi ~ 12 Şubat 2011 Cumartesi 12:00

Yer: Yapı Kredi Sermet Çifter Salonu

Adres: İstiklal Caddesi, No: 161-161A, Kat: 1 Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 252 47 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 12, 2011 ~ Şub 12, 2011

Yöneten: Cennet Türker

Kitabevim, Oyun Evim
Her Güne Birer Soru Daha

Merak çocukların hayatı ve dünyayı öğrenmesinin bir yoludur. Anne babalarını, yakınlarını zaman zaman sordukları sorularla boğsalar da, gene de bir çocuk için, aslında hepimiz için dilenebilecek en iyi şey meraktır. Bir çocuğun sorduğu soruyu geçiştirmeden, hakkıyla yanıtlamaya çalışmak büyüklere de yeni bir bakış açısı kazandırır aslında. Çoktan kanıksadığı durumları, yanıtını bildiği, bildiğini sandığı soruları yeniden kurcalamasını sağlar. “Bilgi"yi eğlenceli kılmayı hedefleyen Her Güne Birer Soru Daha, coğrafyadan tarihe, çevre duyarlılığından hayvanlara, tarihi kişilerden yabancı kültürlere uzanan soru-cevap yelpazesiyle meraklıları yalın bir dille aydınlatıyor.

Eğlenceli çizimleri ve dinamik içeriğiyle meraklı çocukların başvuru kaynağı olan bu kitabı Cennet Türker’le beraber okuyup oynamaya 6-8 yaş arası tüm çocukları davet ediyoruz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT