Yaratıcılık ve Farkındalık Atölyesi

Tarihler: 04 Ocak 2009 Pazar ~ 04 Ocak 2009 Pazar 4 Ocak Pazar 19:00 - 21:30 arası

Yer: Kargart

Ücret: 170 YTL

Nereden Alınır: Kargart

Adres: Kadife Sok. No:16 Kadıköy Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 330 31 51

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 4, 2009 ~ Oca 4, 2009
“Yaratıcılık ve Farkındalık Atölyesi”

Eğitmen: Damla Hacaloğlu
Tarih / Saat: 4 Ocak Pazar 19:00 - 21:30
Katılımcı Sayısı: Katılımcı sayısı en fazla 6 kişi ile sınırlıdır.
Katılımcı Ücreti: İki buçuk saatten haftada bir gün yapılacak bu çalışmanın beş haftalık ücreti 170 YTL’dir.

Etkin İletişim/Algı/Duygu Kontrolü Koku, Tat, İşitme, Dokunma, Görme çalışmaları
Gösteri sanatı ve diğer disiplinlerin teknik ve yöntemleri ile; kendini, vücudunu, duygularını ve çevredeki herkesi ve her şeyi daha iyi algılayabilmek, tanımak ve fark etmek, duygusal zekanı geliştirmek ve etkinleştirmek, duyu organlarını daha etkin bir şekilde kullanabilmek, alıştığının dışında farklı bir gözle çevrene bakmayı sağlayabilmek, kendine hakim olabilmek ve yaratıcılığı arttırabilmek, empati kurabilmek ve ilişkilendirme becerilerinizi arttırabilmek isteyen herkes için disiplinlerarası bir atölye çalışması...

Damla Hacaloğlu
Disiplinlerarası sanatçı ve eğitmen Damla Hacaloğlu; lisans eğitimini Marmara Ün. Seramik bölümünde tamamladıktan sonra Disiplinlerarası Sanat ve Sahne Tasarımı üzerine çift Master eğitimi için California Institute of the Arts ABD/Los Angeles’a gitti. 5 yıl kaldığı ABD’de birçok gösteride gerek yaratıcı, gerek sahne tasarımcısı olarak bulundu. Modern tiyatronun büyük isimlerinden olan Richard Foreman’ın Sophie Haviland ile birlikte yaptığı ortak bir çalışma olan “BAD BEHAVIOR”‘da çalıştı. Los Angeles’ta bulunduğu sürede Daniel Schmid ve Bela Tarr gibi önemli isimlerin atölye çalışmalarına katıldı.
New York’ta Micheal Counts, Todd Reynolds, The Wooster Group gibi ünlü gruplar ve sanatçılarla çalıştı. New York’ta devlet okulunda çocuklara performans eğitmenliği yaptı.
Türkiye’ye temelli dönüş yaptığından beri çeşitli sergilerde ve projelerde bulunuyor. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı Modern Dans Bölümünde kendi tasarladığı bir Disiplinlerarası Sanat dersinin eğitmenliğini yapmaktadır. 14. Uluslararası İstanbul Tiyatro Festivali’nde prömiyerini yapan “Gökkuşağı” projesinin de yaratıcısıdır. Hacaloğlu, uluslararası sanatçı birlikteliği ile ve bireysel disiplinlerarası sanat projelerini halen sürdürmeye devam etmektedir.
www.damlahacaloglu.org

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT