Yaratım Gücü

Tarihler: 20 Mart 2016 Pazar ~ 20 Mart 2016 Pazar 20 Mart 2016 11:00

Yer: Merakettiklerin

Ücret: 1. Kategori - 175.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 20, 2016 ~ Mar 20, 2016
"Hepimiz sonsuz varlıklar olarak istediğimiz, dilediğimiz, arzuladığımız, gönlümüzden geçen her şeyi yaratma gücüne sahibiz. Peki neden istediğimiz hayatı yaşayamıyoruz?

Sonsuz varlık olan ruhumuzu zihnimizle sınırlandırıyoruz ve egomuz bizi tehlikelerden, hayatta kalamamaktan korumak için güvenlik alanı oluşturmak adına korkularımızı yaratıyor. Bunları fark etmediğimiz sürece yaratım gücümüzü de kullanamaz oluyoruz. Bu grup seansımızda korkularımızdan arınarak hayatımızı yeniden yaratma gücümüze sahip çıkıyor olacağız."

Eğitmen: Banu Conker
1969 Istanbul doğumlu Conker, İ.Ü. İletişim Fakültesi Gazetecilik ve Halkla İlişkiler mezunu ve üniversite yıllarında Milliyet Sanat Dergisi’nde staj yapmasına rağmen tekstil sektöründe çalışmayı seçti. İlkokulda şiirler yazarak başladığı yazı hayatı ara ara sekteye uğrasa da, bulduğu her tür kağıdın arkasına yazdığı mektuplarla kendini uzun süre oyaladı. 2011 yılında Alternatif Anne yazarlığı, ardından yazı işleri koordinatörü olarak çalışması blog hayatında hız kazanmasına vesile oldu. 2012 Nisan’ında kendi kurduğu Bi’ Tutam Tuz adlı web sitesinde bütün deneyimlerini ve gözlemlerini paylaşıyor. Halen tekstil sektöründe çalışıyor, ama bu arada heybesine masaj, tarot, biraz astroloji, biraz Reiki ve diğer enerjiler, biraz meditasyon, çokça transformalnefes koçluğunu da aldı ve hayalleri, hedefleri ve kızıyla birlikte yoluna devam ediyor.

- Etkinlik günü biletinizi yanınızda bulundurunuz- Satın alınan biletlerin iptal, iade veya değişikliği yapılmamaktadır.- Numarasız oturma düzeni vardır. 11:00 - 14:00 Saatleri arasında gerçekleşecektir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT