Yazar Uğur Uğural: LYS'de El Ele

Tarihler: 03 Haziran 2015 Çarşamba ~ 03 Haziran 2015 Çarşamba 20:30

Yer: Trump Kültür ve Gösteri Merkezi

Ücret: Tam 45.00 TL Öğrenci 35.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Karkuyusu Sok. Kuştepe Mecidiyeköy Şişli İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 3, 2015 ~ Haz 3, 2015

Davranış Bilimleri ve Psikofarmakoloji uzmanı, yazar Uğur Uğural; "LYS'de El Ele" adlı bilimsel içerikli programında öğrenci ve aileler ile buluşarak başarı yolculuğunda şimdiye kadar konuşulmayanları konuşuyor.

Senin Hikayen Nedir?
Anne-baba, çocuk, "öğrenci", öğretmen, çalışan, işveren... Her insanın kimliğinde bir hikaye, her hikayede bir yaşam ve her yaşamda sınırlar vardır.

Sınırları ve yönü belirleyen yapılan büyük seçimlerdir. Varılacak noktaya ise yapılan küçük seçimlerle ulaşılır. Çünkü her insan "başarıya programlanmış" şekilde doğar. 4 gr'lık hipotalamusda 25 milyon cilt kapasite ve 26 milyar beyin hücresi... Başarı için şimdi sizi bekliyor.

Kaygı Kapıları
Sınav öncesi aile içi iletişim önemlidir. En büyük güç sevgidir. Öğrencinin ve ailenin kendine özgüveni, cesareti; farkındalığın temelidir. Sınav başarısını size getirir. Zaten içinizde olanı size geri verir.

Yaşam denilen şu rengarenk tuvalde başınıza pek çok şeyin geldiğini düşünebilirsiniz. Peki ya siz, pek çok güzel şeyin başına gelirseniz?

Hayatınızda; neyi - ne kadar - ne zaman - nasıl yapacağınıza dair dengeler var. Kaygılı olan "biz" değiliz aslında. Çevredeki insanlar... Anneler, babalar, öğretmenler, teyzeler, dedeler, amcalar... Sizleri çok severler. Kendi açılarından haklılar. Çünkü seven insanlar, bilmeden hata yapar. Nasıl oluyorda oluyor? Sizi nasıl etkiliyor?

Başarı Zirvesi
Tüm emeklerinizi size çağıran, bilgi kütüphanenize milyonlarca girişi olan bellek sisteminin tek ihtiyacı; düzenli ve sağlıklı bir arşiv... Bu sayede, zihnin en sessiz fısıltıları 10 saniyede bize ulaşır. İşte o her saniye siz, yüzlerce kişinin önüne geçersiniz. Peki nasıl?

Yediğiniz, içtiğiniz, tükettiğiniz her şey psikolojinizi, enerjinizi, motivasyon ve mutluluğunuzu etkiler. Bilimsel temellere dayanan sınav öncesi psikolojik modlar ve bilimsel besin planı; başarıya en büyük adım ve kusursuz çözümdür. Çünkü "sen" zaten muhteşemsin. 

Ailenle, ya da sevdiğin herkesle... Sıkıca tutuş el ele... Paylaşacak çok şey var. Uzman  Uğur Uğural, eğlenceli bir sohbette "seni" ve sevdiklerini bekliyor.

Eğitimde İşlenecek Konular:
İnsan isterse
Beynin kimyası
Sırt sırta başarı
Psikolojik modlar?
Başarı hormonları?
Destekleyen aile olmak
Köstekleyen aile olmak
Sınav öncesi 2 türlü algı
Aşkın gücü nelere kadir?
Kısa süreli bellek dedikleri?
Kaygı ve heyecanı yoketmek.
Öğrencinin bilimsel beslenme planı?
Küçük porsiyonda büyük mutluluklar?
Mucize besinler ve zihnin yaşam dansı

Eğitimin süresi: 90 dakika  
Etkinlik Tarihi: 5 Haziran, 20:30 – 6 Haziran, 20:30

Eğitime Kimler Katılabilir?
Yaşam başarısına önem veren, anlamlı, mutlu ve sağlıklı yaşam sürmek isteyen aileler, öğrenciler ve öğretmenler
Anne-baba sevgisini bilinç ve bilimsellikle donatmak isteyen ebeveynler
İç dünyalarındaki kırgınlıkları - algılarında yatan heyecanı ve kaygıyı yok etmek, içindeki şampiyonu keşfetmek, bu sınavı hiç zorlanmadan kazanmak isteyen öğrenciler

Katılımcılar Neler Kazanır?
Bu eğitim sonrası katılımcılar havada kalan tavsiyeler ve vaatlerle değil, elle tutulur gözle görülür bilimsel gerçeklerle donatılmış faydalar sağlayacaktır.

- Aileler, öğrencinin muhteşem potansiyeline bilimsel gerçeklerle bakarak, farkında olmadan yaptıkları kritik iletişim hatalarını bu eğitim sonrası gözden geçirirler. Sırtsırta başarının çok daha kolay ve sağlıklı olduğunu keşfederler.

- Öğrenciler, sosyal ve duygusal dünyadaki sorunları LYS öncesi hapsederek, içlerindeki büyük şampiyon ile bu eğitim sonrası iletişime geçerler. Yani "öz benlik" denilen gerçek kendileri ile... Sonrası zaten muhteşem zekalarına kalır. Bu eğlenceli sohbette başarı zirvesine ulaşılır.

- Tüm katılımcılar, psikolojik beslenmeyi şimdiye kadar anlatılmamış açılardan dinler. Sevginin gücü ve yüreklere hitap etmek; sınav başarısını nasıl garantiler, fark ederler.

- Tüm katılımcılar belleği turboya takan besinleri, sınav öncesi bilimsel beslenmenin mucizevi sonuçlarını, hangi hormon sınavda nasıl çalışmalı? Çalışırsa ne olur? Sorularına dair tüm şaşırtıcı yanıtları bu eğitim sonrası kazanarak sınav başarısı yolunda büyük avantaj elde ederler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT