Yazsanat`ta Bütçenize Uygun Yaz Kursları

Tarihler: 26 Haziran 2009 Cuma ~ 04 Temmuz 2009 Cumartesi

Yer: YazSanat

Adres: İstiklâl caddesi, Sadri Alışık sokak, Güneş-2 işhanı, No: 1, Daire: 1 Beyoğlu - İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 243 03 22

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 26, 2009 ~ Tem 4, 2009
Yazın Ve Sanat Kooperatifi`nde:
Bütçenize Uygun Yaz Kursları 4 Temmuz`da Başlıyor

Türkiye`nin en büyük sanat örgütlenmesini yaratma iddiasıyla kurulan Yazın ve Sanat Kooperatifi`nde, Temmuz ayı itibariyle, iki buçuk aylık bir süreyi kapsayan Yaz Kursları verilecektir.
Nitelikli eğitmen kadrosuyla, Yetenek Geliştirme ve Konservatuvara Hazırlık Dersleri, Temmuz ayının ilk haftası, Yazın ve Sanat Kooperatifi`nde başlıyor...

Gülgün FEYMAN`DAN Diksiyon ve Sunuculuk
Televizyon dünyasının en deneyimli haber spikeri Gülgün Feyman`dan, saati 25 liraya Diksiyon ve Sunuculuk Dersleri... Temmuz`un ilk haftası başlayacak ve iki buçuk ay sürecek dersler, haftada dörder saat verilecektir...

Şengül ERDOĞAN`dan Yaratıcı Yazarlık (Yazı-Yorum)
Yazma teknikleri ve metin çözümlemeleri gibi `yazma eylemi`ne dair merak edilen her şeyi Şengül Erdoğan, saati 12.5 liradan haftada dörder saat verecektir. Öykü derslerinde öykücü Cafer Hergünsel, şiir derslerinde ise şair Gülcemal Durdu`nun pratik bilgilerle katkı sağlayacağı eğitim süreci Temmuz`un ilk haftası başlıyor.

Ali BAKANAY`dan Notalı Kemençe Eğitimi
2005 yılında Trabzon`da yapılan Kemençe Yarışması`nda birincilik kazanan; Yunan, Sürmene gibi birçok tarzı bir arada çalabilen; Bahattin Çamurali Ekolü`nün en büyük temsilcisi Ali Bakanay`dan Notalı Kemençe Eğitimi... Temmuz ayında başlayacak ve 1.5 sürecek Kemençe Dersleri`nin saat ücreti 9.4 liradır... Eğitimler, haftada dörder saattir.

Mehmet DURU`dan Karikatür ve Mizah Yuvası
Karikatür çizmek isteyip de tekniğini bilmeyenler için Karikatür ve Mizah Yuvası kuruyoruz; karikatür çizmek isteyenlere, Mehmet Duru ile iki ayda karikatür çizmeyi öğretiyoruz. Haftada dörder saat verilecek derslerin saat ücreti 15 liradır. Eğitim süresi 2.5 ay olan Karikatür ve Mizah Yuvası`nda başarılı öğrencilerin çalışmaları, eğitim süresince Deli Dolu ve Dolu Dolu dergilerinde telif ödenerek yayımlanacaktır. Karikatür ve Mizah Yuvası, Temmuzun ilk haftasında...

Mehmet ERBİL`den Karagöz ve Kukla Atölyesi
Mehmet Erbil`den Geleneksel Türk Tiyatrosu dersleri... Karagöz, Kukla, Mask ve Ortaoyunu eğitimi verilecek olan Karagöz ve Kukla Atölyesi derslerinin saat ücreti 62.5 liradır... Dersler, on kişilik sınıflarda yapılacak ve haftada ikişer verilecektir... Eğitim süresi 2 aydır ve Temmuzun ilk haftası başlayacaktır.

Ulvi ARI`dan Pandomim
TRT`de uzun yıllar program yapmış tiyatrocu ve pandomim ustası Ulvi Arı`dan Nefes, Doğaçlama ve Üretim süreçlerinden oluşan pandomim dersleri, saati 37.5 liradan, haftada ikişer saat verilecektir. Pandomim öğrencilerine 3 aylık eğitimin ardından sahne performansı yaptırılacaktır. On kişilik sınıflarda verilecek pandomim dersleri, Temmuzun ilk haftası başlıyor.

Ercan YENİGÜL`den Çocuklar ve İlköğretim Öğretmenleri için Yaratıcı Drama
Profesyonel oyuncu Ercan Yenigül`den çocuklarımız ve ilköğretim öğretmenlerine yönelik drama dersleri... Haftada dörder saat verilecek derslerin saat ücreti 25 liradır... Temmuzun ilk haftası başlayacak olan eğitimlerin süresi 3 aydır.

Mihriban ÇUMRALI`dan Konservatuvara Hazırlık (Oyunculuk)
İki buçuk ayda konservatuvara hazırlıyoruz: Mihriban Çumralı`nın oyunculuk, diksiyon, dans ve genel kültür dersleri vererek konservatuvara hazırlayacağı eğitimlerin saat ücreti 15.5 liradır ve dersler haftada dörder saat verilecektir. Oyuncu olmak isteyenler için Konservatuvara Hazırlık dersleri, Temmuzun ilk haftası başlıyor.

Abdullah TUNCER`den Nota, Solfej ve Bağlama
Nota, Solfej ve Bağlama eğitimi almak isteyenlere, müzisyen Abdullah Tuncer`den 3 aylık eğitim... Temmuzun ilk haftası başlayacak olan eğitimler, haftada iki saat verilecektir... Saat ücreti 10 liradır.

Bahar DEDEOĞLU`ndan Şan ve Piyano
Temmuzun ilk haftası başlayacak olan derslerin saat ücreti 60 liradır... Bahar Dedeoğlu Şan ve Piyano eğitiminin yanı sıra, isteyenleri konservatuvara da hazırlıyor.

Oya KOVA`dan Resim Dersleri
İki ay sürecek ve haftada dörder saat verilecek olan derslerin saat ücreti 9.5 liradır... Oya Kova`dan Resim Dersleri, Temmuzun ilk haftası başlıyor.

Mahir ÇUĞU`DAN Keman ve Gitar Dersleri
Sevdiğiniz, çalmak istediğiniz tüm şarkıları müzisyen Mahir Çuğu`dan öğrenebilirsiniz... Temmuzun ilk haftası başlayacak olan Keman ve Gitar Dersleri, iki buçuk ay sürecek ve haftada ikişer saat verilecektir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT