Afrogitano

Afrogitano

Tarihler: 22 Mart 2017 Çarşamba ~ 22 Mart 2017 Çarşamba 24 Mart 2017 21:00

Yer: Türker İnanoğlu Maslak Show Center

Ücret: 1. Kategori - 130.00 TL 2. Kategori - 110.00 TL 3. Kategori - 90.00 TL 4. Kategori - 70.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Büyükdere Cad. Derbent Mevkii (Darüşşafaka Kampüsü Yanı) Maslak Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212 286 66 86

Faks: 0212 286 66 79

Web: http://www.timshowcenter.com

E Posta: info@timshowcenter.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 22, 2017 ~ Mar 22, 2017
Afrogitano (Afro-Çigan) tarzının yaratıcısı ünlü İspanyol flamenko dansçısı Curro de Candela, 24-25-26 Mart'ta kültür ve sanatın merkezi TİM Show Center’da izleyicisiyle buluşacak!

Mutluluk, sevinç, tutku, yalnızlık, umutsuzluk ve acı gibi evrensel duyguları dansında birleştiren Curro de Candela, Afro-Küba ve Afro-Amerikan esintileri taşıyan kendine özgü dans stilini Türker İnanoğlu Maslak Show Center sahnesine taşıyor. 

24 ve 25 Mart'ta saat 21:00'de, 26 Mart'ta ise saat 15:00'te dans tutkunlarına muhteşem bir flamenko gösterisi sunacak olan Curro de Candela, kendi yarattığı Afrogitano tarzıyla izleyicileri büyülemeye hazırlanıyor.

Curro de Candela, aralarında modern ve Afrika danslarının usta ismi Suramy Suarez Maldonado, ünlü gitarist ve yapımcı Juan José Suárez Salazar "Paquete" ve flamenko şarkıcısı Enrique "El Piculabe"nin de olduğu kalabalık bir ekiple sahne alacak. 

Klasik, çağdaş, Afro-Küba, İspanyol ve flamenko gibi bir çok dans türünde ustalaşan başarılı dansçı Curro de Candela, sahip olduğu inanılmaz fiziksel, dışavurumcu, zarif ve armonik güçten ötürüe eleştirmenler tarafından "sahne hayvanı" olarak tanımlanıyor.

Gösteri günleri
24 Mart 2017, Cuma / 21:00
25 Mart 2017, Cumartesi / 21:00
26 Mart 2017, Pazar / 15:00

Curro De Candela Hakkında
Curro de Candela, İspanyol dansının uluslararası çaptaki ilk önemli starı olan amcası José Greco'un başlattığı artistik hanedanlığın son ve en genç temsilcisi. Bu hanedanlığa, Curro'un babasının kuzeni olan Ulusal Dans Ödülü sahibi flamenko dansçısı Lola Greco da dahil. Aileden gelen doğal bir yeteneğe sahip olan Curro de Candela, kendi alanının en iyi okullarından biri olan Amor de Dios Dans Okulu'nda flamenko eğitimine başladı. 17 yaşındayken Joaquín Cortés dans topluluğuna girdi ve özgün stilinin temellerini burada attı. Maria Juncal, Antonio Reyes gibi dünyaca ünlü sanatçıların gruplarıyla sahne alarak kendini geliştirdi. Ayrıca Madrid'in ünlü dans salonlarında boy gösterdi.

Ünlü koreograf René de Cardenas tarafından Sonlar gösterisinde konuk sanatçı olarak yer alması için Küba'ya davet edilen Curro de Candela, klasik çağdaş ve Afrika dansına ilişkin bilgisini burada geliştirdi. Curro de Candela, dans ve flamenko karışımı bir tarz üzerine çalışarak ülke çapında bir turneye çıktı. Diğer yandan Küba İspanyol Balesi’nde ve Litz Alfonso Dans Topluluğu'nda master dersleri verdi. Kısa süre sonra Juan Ramon Lucas'ın teklifi üzerine, İspanya'nın en önemli flamenko festivallerinden El Festival Las Minas'ın açılışının koreografisini ve müziklerini hazırladı. Buradaki katılımıyla hem eleştirmenlerin hem de halkın övgüsünü ve takdirini kazandı.

Sanatçı, 22 yaşına geldiğinde kendi gösterisini yapmaya karar verdi. İlk gösterisi sadece flamenkodan oluşuyordu. Galası Casino de Aranjuez'de yapılan gösteriyle İtalya'da turneye çıktı. Bu esnada Kübalı bir dansçıyı da ekibine katarak gösterisine sarsıcı ve yenilikçi etmenler ekledi. Sonucunda Afrogitano (Afro-Çigan) tarzı ortaya çıktı. 2012'de flamenko dünyasının en iyi 25 çağdaş sanatçısını buluşturan Impacto Production'ın (New York Wine Miami) yapımcısı, artistik direktörü ve yıldızı oldu. Dancing with the Stars (ABD), Our Latin Beauty (Univision yapımı) ve Latin Grammy Ödülleri gibi uluslararası TV programlarına misafir sanatçı olarak katıldı.

- Etkinlik mekanına kamera, fotoğraf makinası, ses cihazı vb. alınmayacaktır.- 8 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır. 8 yaş ve üzeri bilete tabidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT